Коштуница стао на луди камен?!

Војислав Коштуница (72), некадашњи премијер и бивши председник ДСС-а, наводно је стао на луди камен, ексклузивно сазнаје „Ало!“.

Србија 19.03.2017 | 16:58
Коштуница стао на луди камен?!
Он се, према речима нашег одлично обавештеног извора, оженио Љиљаном, својом дугогодишњом пријатељицом и љубављу из детињства!

Иако му је супруга Зорица Радовић (66) преминула пре непуне две године, према речима његовог пријатеља, Коштуница је схватио да мора да настави са животом и покуша поново да пронађе срећу и осети љубав.

"Њих двоје се познају годинама, заједно су одрасли на Дорћолу, били су нераздвојини скоро цео живот. У раној младости кратко су били у љубавној вези, а након тога су остали добри пријатељи. Након Зоричине смрти још више су се зближили, Љиљана му је била највећи ослонац и раме за плакање у том за њега тешком периоду и ето, оживеле су те некадашње емоције. Сада живе заједно у његовој кући на Дорћолу, срећни су и заљубљени, воде леп, миран или што би се рекло пензионерски живот", испричао нам је пријатељ некадашњег лидера ДСС-а.

Да је ова прича врло могућа, увериле су нас јуче и комшије бившег премијера Коштунице. Они су нам испричали да заљубљене голупчиће гледају на Дорћолу свакодневно.

"Сваки трећи-четврти дан дођу заједно у наш кафић на кафицу, поседе око пола сата, попричају и наставе да се шетају по крају. Ја их гледам заједно најмање годину дана, колико овде радим, и морам вам рећи да сам приметио да су баш пажљиви једно према другом. Заједно иду и у продавницу по намирнице", испричао нам је конобар из једног кафића који се налази недалеко од куће Војислава Коштунице.

Пензионер Л. П. (78), дугогодишњи комшија некадашњег премијера, каже да му је бескрајно драго што Коштуница након женине смрти није клонуо.

"Добар је то човек, био је добар државник, али је пре свега човек и одличан комшија. Његова Зорица је била дивна жена, знам да му је било тешко када је умрла и баш се радујем што га то није дотукло, што није остао сам, него је наставио даље. Заслужио је да остатак живота проживи са особом која му прија, а не сам-самцит. И ја их често виђам заједно и баш су ми некако складан и леп пар", испричао нам је он.

Санда: Желим Воји срећу!

Санда Рашковић Ивић, бивша председница Демократске странке Србије, самостална посланица у српском парламенту и некадашња добра пријатељица Војислава Коштунице, јуче је за “Ало!“ навела да је чула за причу да се њен бивши шеф поново оженио.

"Чула сам за то. Он је удовац, слободан је, може да заврти свој живот како год жели и почне из почетка, то је апсолутно његова ствар и ја му желим сваку срећу и испуњење", рекла је она за наш лист.

Воја: Нисте обавештени!

Војислав Коштуница је за „Ало!” кратко одговорио на питање о својој женидби:

"Уважавајући веома ваш позив и новине за које пишете, морам да вас подсетим да сам се потпуно повукао из политичког и јавног живота. Самим тим, и мој приватни живот сада, о коме иначе нисте добро обавештени, нема разлога да занима јавност. Изузетно бих ценио да то поштујете", одговорио нам је он.

Извор: Ало

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

рибар

19.03.2017 16:19

Господин, остаје господин. Коштуница је једини српски државник после другог свјетског рата, штета што га домаћи издајници и сорошеви плаћеници, жути и некад црни, данас жути радикали нису пратили. Човјек је за 2,5 година као предсједник владе промијенио Устав, натјерао Чанка да поништи Устав и донесе статут Војводине(то ни Слобо није успио),успио је да смањи дуг Србије са 14, 5 на 9,5 милијарди евра, откупи од издајничке продаје ТЕЛЕКОМ СРБИЈЕ, успут купи Телеком Српске, да.......................... Он је једини човјек који се сам повукао са власти због неискрености партнера. И данас сорошевци са њим ратују,иако великог српског државника и највећег пријатеља Републике Српске, нема 8 година у јавности, не нападају Коштуницу и безочно лажу на њега, због њега, него да се поново не деси неки родољуб и државник као што је он био у Србији. Никола Лазаревић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млади СДС Франц

19.03.2017 16:40

Истина од ријечи до ријеци, Никола

Name

родјо

19.03.2017 18:40

Свака цаст господине,потписујем.

Name

Драгутин

19.03.2017 19:07

Коштунице издао си Ђинђића и револуцију.Грабио си се за власт док је покојни Ђинђић био жив?А сад те власт не интересује. Био си ту само да саботираш најбољег човека.Упропастио си будућност Србије и Српског народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рере

19.03.2017 20:43

По васем је сигурно одуговлацијо са испоруком људи за Хаг???Поједи сендвиц и у кревет....!

Name

Но1

20.03.2017 06:33

Драгутине ти си добро луд.пожури за њим на ахирет кад га тако волиш

Name

БЛ комуниста

19.03.2017 19:46

Питај те АВ колико се пута женио и гдје му ради. жена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рере

19.03.2017 20:39

Господин Дејан Луциц казе, да овим просторима управља тајно друство ГЕЈ...???

Name

Неђо.23.Март.2017

23.03.2017 10:04

Кажете даје,Коштуница стао на луди камен.Никад није ни бијо паметан.Јер је дозволијо дага,Досовци израде као мало дете........

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУШАН

27.03.2017 22:14

СВАКА ЧАСТ КОШТУНИЧИНЕ ЛУДОГ КАМЕНА ЧИМ1 У ТОМ ГОДИНАМА.....МОЖЕ ДА СКАЧЕ НА ДАМЕ.......

ОДГОВОРИТЕ