Koštunica stao na ludi kamen?!

Vojislav Koštunica (72), nekadašnji premijer i bivši predsednik DSS-a, navodno je stao na ludi kamen, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Srbija 19.03.2017 | 16:58
Koštunica stao na ludi kamen?!
On se, prema rečima našeg odlično obaveštenog izvora, oženio Ljiljanom, svojom dugogodišnjom prijateljicom i ljubavlju iz detinjstva!

Iako mu je supruga Zorica Radović (66) preminula pre nepune dve godine, prema rečima njegovog prijatelja, Koštunica je shvatio da mora da nastavi sa životom i pokuša ponovo da pronađe sreću i oseti ljubav.

"Njih dvoje se poznaju godinama, zajedno su odrasli na Dorćolu, bili su nerazdvojini skoro ceo život. U ranoj mladosti kratko su bili u ljubavnoj vezi, a nakon toga su ostali dobri prijatelji. Nakon Zoričine smrti još više su se zbližili, Ljiljana mu je bila najveći oslonac i rame za plakanje u tom za njega teškom periodu i eto, oživele su te nekadašnje emocije. Sada žive zajedno u njegovoj kući na Dorćolu, srećni su i zaljubljeni, vode lep, miran ili što bi se reklo penzionerski život", ispričao nam je prijatelj nekadašnjeg lidera DSS-a.

Da je ova priča vrlo moguća, uverile su nas juče i komšije bivšeg premijera Koštunice. Oni su nam ispričali da zaljubljene golupčiće gledaju na Dorćolu svakodnevno.

"Svaki treći-četvrti dan dođu zajedno u naš kafić na kaficu, posede oko pola sata, popričaju i nastave da se šetaju po kraju. Ja ih gledam zajedno najmanje godinu dana, koliko ovde radim, i moram vam reći da sam primetio da su baš pažljivi jedno prema drugom. Zajedno idu i u prodavnicu po namirnice", ispričao nam je konobar iz jednog kafića koji se nalazi nedaleko od kuće Vojislava Koštunice.

Penzioner L. P. (78), dugogodišnji komšija nekadašnjeg premijera, kaže da mu je beskrajno drago što Koštunica nakon ženine smrti nije klonuo.

"Dobar je to čovek, bio je dobar državnik, ali je pre svega čovek i odličan komšija. Njegova Zorica je bila divna žena, znam da mu je bilo teško kada je umrla i baš se radujem što ga to nije dotuklo, što nije ostao sam, nego je nastavio dalje. Zaslužio je da ostatak života proživi sa osobom koja mu prija, a ne sam-samcit. I ja ih često viđam zajedno i baš su mi nekako skladan i lep par", ispričao nam je on.

Sanda: Želim Voji sreću!

Sanda Rašković Ivić, bivša predsednica Demokratske stranke Srbije, samostalna poslanica u srpskom parlamentu i nekadašnja dobra prijateljica Vojislava Koštunice, juče je za “Alo!“ navela da je čula za priču da se njen bivši šef ponovo oženio.

"Čula sam za to. On je udovac, slobodan je, može da zavrti svoj život kako god želi i počne iz početka, to je apsolutno njegova stvar i ja mu želim svaku sreću i ispunjenje", rekla je ona za naš list.

Voja: Niste obavešteni!

Vojislav Koštunica je za „Alo!” kratko odgovorio na pitanje o svojoj ženidbi:

"Uvažavajući veoma vaš poziv i novine za koje pišete, moram da vas podsetim da sam se potpuno povukao iz političkog i javnog života. Samim tim, i moj privatni život sada, o kome inače niste dobro obavešteni, nema razloga da zanima javnost. Izuzetno bih cenio da to poštujete", odgovorio nam je on.

Izvor: Alo

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

рибар

19.03.2017 16:19

Господин, остаје господин. Коштуница је једини српски државник после другог свјетског рата, штета што га домаћи издајници и сорошеви плаћеници, жути и некад црни, данас жути радикали нису пратили. Човјек је за 2,5 година као предсједник владе промијенио Устав, натјерао Чанка да поништи Устав и донесе статут Војводине(то ни Слобо није успио),успио је да смањи дуг Србије са 14, 5 на 9,5 милијарди евра, откупи од издајничке продаје ТЕЛЕКОМ СРБИЈЕ, успут купи Телеком Српске, да.......................... Он је једини човјек који се сам повукао са власти због неискрености партнера. И данас сорошевци са њим ратују,иако великог српског државника и највећег пријатеља Републике Српске, нема 8 година у јавности, не нападају Коштуницу и безочно лажу на њега, због њега, него да се поново не деси неки родољуб и државник као што је он био у Србији. Никола Лазаревић

ODGOVORITE
Name

Mladi SDS Franc

19.03.2017 16:40

Istina od riječi do rijeci, Nikola

Name

rodjo

19.03.2017 18:40

Svaka cast gospodine,potpisujem.

Name

Dragutin

19.03.2017 19:07

Koštunice izdao si Đinđića i revoluciju.Grabio si se za vlast dok je pokojni Đinđić bio živ?A sad te vlast ne interesuje. Bio si tu samo da sabotiraš najboljeg čoveka.Upropastio si budućnost Srbije i Srpskog naroda.

ODGOVORITE
Name

rere

19.03.2017 20:43

Po vasem je sigurno odugovlacijo sa isporukom ljudi za Hag???Pojedi sendvic i u krevet....!

Name

No1

20.03.2017 06:33

Dragutine ti si dobro lud.požuri za njim na ahiret kad ga tako voliš

Name

BL komunista

19.03.2017 19:46

Pitaj te AV koliko se puta ženio i gdje mu radi. žena.

ODGOVORITE
Name

rere

19.03.2017 20:39

Gospodin Dejan Lucic kaze, da ovim prostorima upravlja tajno drustvo GEJ...???

Name

Neđo.23.Mart.2017

23.03.2017 10:04

Kažete daje,Koštunica stao na ludi kamen.Nikad nije ni bijo pametan.Jer je dozvolijo daga,Dosovci izrade kao malo dete........

ODGOVORITE
Name

DUŠAN

27.03.2017 22:14

SVAKA ČAST KOŠTUNIČINE LUDOG KAMENA ČIM1 U TOM GODINAMA.....MOŽE DA SKAČE NA DAME.......

ODGOVORITE