Са тајкунима за неколико хиљада €

Једна од девојака која је учествовала у једном од највећих ланаца проституције, чији је макро више пута хапшен због организоване проституције испричала је како изгледа сцена елитне проституције у Загребу која обухвата све - од високе политике, естраде, бизниса и моде.

Регион 19.03.2017 | 16:00
Са тајкунима за неколико хиљада €
"За викенд сам могла да зарадим и 3.500 евра! Прилазили су ми разни мушкарци с којекаквим неморалним понудама. За дружење које је укључивало и перверзије били су вољни да плате и 200 евра по сату.

Била сам згрожена схвативши да све те цуре, које се представљају као хостесе, тако годинама живе и зарађују. Све су оне биле елитне проститутке.

За пратњу богатим тајкунима на дан се може зарадити и 1.000 евра. Јасно, у цену је укључен и секс. Нема јединствених цена, углавном све зависи о жељама клијената и дубини џепа.

Секс за једну ноћ у луксузном хотелу кошта 1.000 евра и то траже само они најдубљег џепа. Додатне услуге, орални секс на пример, морају да доплате још 150 евра. Девојке се радо упуштају у то, зарада је брза, нема предигре нити завођења", преноси хрватски портал Дневник.хр.
 
Тако, детаљно, о свету проституције прича заносна 22-годишња хостеса извиканог клуба на јадранској обали.

Права лепотица својом причом уводи у паралелни свет хрватског шоубизниса, на естрадну сцену којом царују проституција, кокаин и алкохол. 

Премда је по ценама то доиста елитна проституција, у том свету има и секса у прљавим тоалетима, на паркиралиштима клубова...

Знате, клијенти им готово увек пре секса за новац бесплатно дају кокаин. Опијају их, а потом одводе на договорено место. Плаћа се унапред. Цуре често учествују у сексу с више клијената, чак и с десеторицом истовремено. Тако се одједном заради 1.500 евра. Наравно, цуре на то пристају тек кад су убеде кокаином.

Сутрадан се ни не сећају шта се догађало прошле ноћи.

Најчешћа зарада ми је 400 евра, и то се добије за секс с двојицом.

Цуре из тог света мисле да су успеле када сниме песму или спот, појаве се на некој насловници као манекенке, а онда постану привесци богатог спортисте или тајкуна.

С таквима обичне издрже неколико месеци, а они контролишу сваки минут њиховог живота. Обично цури плаћају луксузно уређен стан у елитним четвртима, купују одећу, дају им позамашну своту за живот и одводе је на егзотична путовања, у светске метрополе.

"Била сам запањена када ми је недавно пришао познати званичник једног загребачког фудбалског клуба и без пардона понудио да с њим отпутујем у Турску на вишедневне припреме.

За то би ми платио све што пожелим, рекао ми је да сам ј....о добра роба. Мислим да је у игри била цифра од 5.000 евра, а са мном је требало да иде још једна договорена девојка.

Тада сам схватила како елитна проституција цвета и у свету спорта, у којем се врти велик новац. По правилу, права елитна проститутка у години може да заради дословце колико пожели, зависно од тога колико је фрајера прегази", открива детаље једна од учесница света проституције.

Девојка појашњава да део зараде од проституисања одлази макроу:

"Проститутке се наручују преко макроа, који имају широки круг познаника из различитих сфера живота. У томе учествују сви из тог света, баш сви!

Естрадни менаџери су најтраженији, они могу да напумпају цуру, учине је славном, а она је онда тражена роба. Секс с хостесама у кафићима и клубовима могу да договарају власници тих објеката, али и конобар, па чак и неко из обезбеђења. То је огромна мрежа, читав паралелни свет.

Оне познатије су њима прави трофеји, нарочито ако су на насловницама новина, ако су представљене као успешне манекенке, певачице и глумице.

Такве жене мушкарцима подижу его, они мисле да су најмоћнији на свету кад заврше с цуром која је позната. Менаџери договарају сусрет проститутке и клијента у коцкарницама, елитним ресторанима, ноћним клубовима и приватним забавама. Тамо се упознају и, ако има `хемије`, договоре цену.

Нитко и не говори о сексу за новац, али се то подразумева", каже хостеса и хладно додаје:

"Цуре се одлучују на проституцију јер је ту најбржа зарада. Ниједна од њих не жели заиста да пева, а од манекенства се у Хрватској не може живети. Скупа одећа, мирис луксуза и познанства с богаташима је стил живота којем теже.

Ето, радије пристају на секс с десет мушкараца него да устају у 8 сати и раде неки нормалан посао. Њихов је систем животних вредности посве поремећен. Оне стварно мисле да су вредније од осталих људи јер се боље одевају и имају боље везе. Проститутке су у борби за тржиште под утицајем кокаина и других дрога немилосрдне, врло агресивне.

Често долази и до физичког обрачуна међу њима, поготово ако имају истог макроа, а за око им је запео исти ловатор. Сукоби су најчешћи у народњачким клубовима пред мноштвом публике. Не бирају речник, чупају се за косу, вређају, псују и ударају шакама. Места за јефтини секс набрзака готово се не бирају. Најчешће су то рупе пуне мафије и олоша...

У тексту се спомиње и ценовник који важи за све оне који хоће услуге `пријатељица ноћи`, а у њему је свака од услуга јасно разграничена - еврима:

5.000 евра - Међу понудама које су зачудиле и искусније проститутке стоји и једна за излет с фудбалерима из угледног прволигашког клуба.

3.500 евра - Викенд - најам проститутке у хотелима. Највишу цену за викенд најам у хотелима постижу само проститутке које су се већ појавиле у медијима као певачице, старлете, манекенке...

3.000 евра - Викенд проведен на луксузној јахти. Одлазак на јахту јесте облик сезонске проституције, но оргије на палубама понекад умеју да се от,у контроли и нису све девојке спремне на њих...

1.000 евра - Секс за једну ноћ у луксузном хотелу. Ол-инклузив понуда најдража је проституткама, посебно ако подразумева згодног, пристојног и уредног клијента.

100 евра - Брзински секс у ауту на паркиралишту или тоалету. Неретко уз кокаин, који се поклања, најјефтиниј секс подразумијева презерватив, али и лоше просторе..."

Извор: Дневник.хр

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Тралала

19.03.2017 15:08

Паметне девојке,снасле се,неке "ствари" се не могу потросити,стални су извор зараде,па ви видите!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

19.03.2017 15:53

Одбијте у свакој цијени по једну 0, нереално је да проститутке костају толико пуно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тетак Мата

19.03.2017 18:42

За тебе и мене и остале јаднике је пуно и 50 евра и увјек има ко има пара

Name

ре Ацо

19.03.2017 21:00

Ти би дао 10Е па нека додаје сама нула колико јој треба.

Name

Тwо центс

19.03.2017 18:54

Тајкуни нису елита него сљам односно криминалци, све сто сад имају, стекли су организованим криминалом. Те елитне курве су само курве и ниста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

20.03.2017 05:50

Ал је она ствар скупа

Name

Бојан Шаран

20.03.2017 13:34

Имаш робу, продаш робу и опет ти остане роба.

ОДГОВОРИТЕ