Sa tajkunima za nekoliko hiljada €

Jedna od devojaka koja je učestvovala u jednom od najvećih lanaca prostitucije, čiji je makro više puta hapšen zbog organizovane prostitucije ispričala je kako izgleda scena elitne prostitucije u Zagrebu koja obuhvata sve - od visoke politike, estrade, biznisa i mode.

Region 19.03.2017 | 16:00
Sa tajkunima za nekoliko hiljada €
"Za vikend sam mogla da zaradim i 3.500 evra! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni da plate i 200 evra po satu.

Bila sam zgrožena shvativši da sve te cure, koje se predstavljaju kao hostese, tako godinama žive i zarađuju. Sve su one bile elitne prostitutke.

Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1.000 evra. Jasno, u cenu je uključen i seks. Nema jedinstvenih cena, uglavnom sve zavisi o željama klijenata i dubini džepa.

Seks za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1.000 evra i to traže samo oni najdubljeg džepa. Dodatne usluge, oralni seks na primer, moraju da doplate još 150 evra. Devojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja", prenosi hrvatski portal Dnevnik.hr.
 
Tako, detaljno, o svetu prostitucije priča zanosna 22-godišnja hostesa izvikanog kluba na jadranskoj obali.

Prava lepotica svojom pričom uvodi u paralelni svet hrvatskog šoubiznisa, na estradnu scenu kojom caruju prostitucija, kokain i alkohol. 

Premda je po cenama to doista elitna prostitucija, u tom svetu ima i seksa u prljavim toaletima, na parkiralištima klubova...

Znate, klijenti im gotovo uvek pre seksa za novac besplatno daju kokain. Opijaju ih, a potom odvode na dogovoreno mesto. Plaća se unapred. Cure često učestvuju u seksu s više klijenata, čak i s desetoricom istovremeno. Tako se odjednom zaradi 1.500 evra. Naravno, cure na to pristaju tek kad su ubede kokainom.

Sutradan se ni ne sećaju šta se događalo prošle noći.

Najčešća zarada mi je 400 evra, i to se dobije za seks s dvojicom.

Cure iz tog sveta misle da su uspele kada snime pesmu ili spot, pojave se na nekoj naslovnici kao manekenke, a onda postanu privesci bogatog sportiste ili tajkuna.

S takvima obične izdrže nekoliko meseci, a oni kontrolišu svaki minut njihovog života. Obično curi plaćaju luksuzno uređen stan u elitnim četvrtima, kupuju odeću, daju im pozamašnu svotu za život i odvode je na egzotična putovanja, u svetske metropole.

"Bila sam zapanjena kada mi je nedavno prišao poznati zvaničnik jednog zagrebačkog fudbalskog kluba i bez pardona ponudio da s njim otputujem u Tursku na višednevne pripreme.

Za to bi mi platio sve što poželim, rekao mi je da sam j....o dobra roba. Mislim da je u igri bila cifra od 5.000 evra, a sa mnom je trebalo da ide još jedna dogovorena devojka.

Tada sam shvatila kako elitna prostitucija cveta i u svetu sporta, u kojem se vrti velik novac. Po pravilu, prava elitna prostitutka u godini može da zaradi doslovce koliko poželi, zavisno od toga koliko je frajera pregazi", otkriva detalje jedna od učesnica sveta prostitucije.

Devojka pojašnjava da deo zarade od prostituisanja odlazi makrou:

"Prostitutke se naručuju preko makroa, koji imaju široki krug poznanika iz različitih sfera života. U tome učestvuju svi iz tog sveta, baš svi!

Estradni menadžeri su najtraženiji, oni mogu da napumpaju curu, učine je slavnom, a ona je onda tražena roba. Seks s hostesama u kafićima i klubovima mogu da dogovaraju vlasnici tih objekata, ali i konobar, pa čak i neko iz obezbeđenja. To je ogromna mreža, čitav paralelni svet.

One poznatije su njima pravi trofeji, naročito ako su na naslovnicama novina, ako su predstavljene kao uspešne manekenke, pevačice i glumice.

Takve žene muškarcima podižu ego, oni misle da su najmoćniji na svetu kad završe s curom koja je poznata. Menadžeri dogovaraju susret prostitutke i klijenta u kockarnicama, elitnim restoranima, noćnim klubovima i privatnim zabavama. Tamo se upoznaju i, ako ima `hemije`, dogovore cenu.

Nitko i ne govori o seksu za novac, ali se to podrazumeva", kaže hostesa i hladno dodaje:

"Cure se odlučuju na prostituciju jer je tu najbrža zarada. Nijedna od njih ne želi zaista da peva, a od manekenstva se u Hrvatskoj ne može živeti. Skupa odeća, miris luksuza i poznanstva s bogatašima je stil života kojem teže.

Eto, radije pristaju na seks s deset muškaraca nego da ustaju u 8 sati i rade neki normalan posao. Njihov je sistem životnih vrednosti posve poremećen. One stvarno misle da su vrednije od ostalih ljudi jer se bolje odevaju i imaju bolje veze. Prostitutke su u borbi za tržište pod uticajem kokaina i drugih droga nemilosrdne, vrlo agresivne.

Često dolazi i do fizičkog obračuna među njima, pogotovo ako imaju istog makroa, a za oko im je zapeo isti lovator. Sukobi su najčešći u narodnjačkim klubovima pred mnoštvom publike. Ne biraju rečnik, čupaju se za kosu, vređaju, psuju i udaraju šakama. Mesta za jeftini seks nabrzaka gotovo se ne biraju. Najčešće su to rupe pune mafije i ološa...

U tekstu se spominje i cenovnik koji važi za sve one koji hoće usluge `prijateljica noći`, a u njemu je svaka od usluga jasno razgraničena - evrima:

5.000 evra - Među ponudama koje su začudile i iskusnije prostitutke stoji i jedna za izlet s fudbalerima iz uglednog prvoligaškog kluba.

3.500 evra - Vikend - najam prostitutke u hotelima. Najvišu cenu za vikend najam u hotelima postižu samo prostitutke koje su se već pojavile u medijima kao pevačice, starlete, manekenke...

3.000 evra - Vikend proveden na luksuznoj jahti. Odlazak na jahtu jeste oblik sezonske prostitucije, no orgije na palubama ponekad umeju da se ot,u kontroli i nisu sve devojke spremne na njih...

1.000 evra - Seks za jednu noć u luksuznom hotelu. Ol-inkluziv ponuda najdraža je prostitutkama, posebno ako podrazumeva zgodnog, pristojnog i urednog klijenta.

100 evra - Brzinski seks u autu na parkiralištu ili toaletu. Neretko uz kokain, koji se poklanja, najjeftinij seks podrazumijeva prezervativ, ali i loše prostore..."

Izvor: Dnevnik.hr

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Tralala

19.03.2017 16:08

Pametne devojke,snasle se,neke "stvari" se ne mogu potrositi,stalni su izvor zarade,pa vi vidite!

ODGOVORITE
Name

Aco

19.03.2017 16:53

Odbijte u svakoj cijeni po jednu 0, nerealno je da prostitutke kostaju toliko puno.

ODGOVORITE
Name

Tetak Mata

19.03.2017 19:42

Za tebe i mene i ostale jadnike je puno i 50 evra i uvjek ima ko ima para

Name

re Aco

19.03.2017 22:00

Ti bi dao 10E pa neka dodaje sama nula koliko joj treba.

Name

Two cents

19.03.2017 19:54

Tajkuni nisu elita nego sljam odnosno kriminalci, sve sto sad imaju, stekli su organizovanim kriminalom. Te elitne kurve su samo kurve i nista vise.

ODGOVORITE
Name

Ja

20.03.2017 06:50

Al je ona stvar skupa

Name

Bojan Šaran

20.03.2017 14:34

Imaš robu, prodaš robu i opet ti ostane roba.

ODGOVORITE