Јаја Туре у Јунајтеду? Може!

"Мурињо је добар тренер, играо је и са Златаном, па би му Олд Трафорд пријао", каже агент Димитриј Сељук.

Фудбал 18.03.2017 | 21:30
Јаја Туре у Јунајтеду? Може!
Димитриј Сељук, агент Јаје Туреа, наговестио је да је његов клијент спреман да напусти Манчестер Сити и пређе чак и у редове градског ривала Јунајтеда овог лета, када му истекне уговор са Грађанима.

Искусни 33-годишњи везиста нада се да ће му Гвардиола понудити нови уговор до краја сезоне, али и друге опције држи отворене, за сваки случај.

“Уколико добијемо конкретну понуду неког другог клуба спремни смо одмах да потпишемо уговор. Мурињо је врло добар тренер, а Туре је играо већ са Златаном Ибрахимовићем у Барселони па би му прелазак на Олд Трафорд пријао. Уколико нам Јунајтед понуди уговор вољни смо да преговарамо”, каже Сељук. 

На питање да ли је већ имао контакт са челницима Јунајтеда, Сељук је био кратак:

“Не желим да причам о клубовима појединачно.”

Што се тиче Јаје Туреа он је недавно изјавио да је срећан у Ситију, да му се свиђа живот у Манчестеру и да жели да остане на Етихаду.

“Дефинитивно волим овај клуб. Мој Сити. Знаћу сам када дође дан и тренутак за растанак или пензију. Добро познајем своје тело, мислим да још није уморно и да може да игра фудбал на топ нивоу”, поручио је Јаја Туре.

Ипак, утисак је да његови квалитети нису по укусу Пепа Гвардиоле са којим се неколико пута “качио” током сезоне (због менаџера Сељука), а Каталонац га рецимо није пусти ода игра против Монака пре неколико дана. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар