Jaja Ture u Junajtedu? Može!

"Murinjo je dobar trener, igrao je i sa Zlatanom, pa bi mu Old Traford prijao", kaže agent Dimitrij Seljuk.

Fudbal 18.03.2017 | 21:30
Jaja Ture u Junajtedu? Može!
Dimitrij Seljuk, agent Jaje Turea, nagovestio je da je njegov klijent spreman da napusti Mančester Siti i pređe čak i u redove gradskog rivala Junajteda ovog leta, kada mu istekne ugovor sa Građanima.

Iskusni 33-godišnji vezista nada se da će mu Gvardiola ponuditi novi ugovor do kraja sezone, ali i druge opcije drži otvorene, za svaki slučaj.

“Ukoliko dobijemo konkretnu ponudu nekog drugog kluba spremni smo odmah da potpišemo ugovor. Murinjo je vrlo dobar trener, a Ture je igrao već sa Zlatanom Ibrahimovićem u Barseloni pa bi mu prelazak na Old Traford prijao. Ukoliko nam Junajted ponudi ugovor voljni smo da pregovaramo”, kaže Seljuk. 

Na pitanje da li je već imao kontakt sa čelnicima Junajteda, Seljuk je bio kratak:

“Ne želim da pričam o klubovima pojedinačno.”

Što se tiče Jaje Turea on je nedavno izjavio da je srećan u Sitiju, da mu se sviđa život u Mančesteru i da želi da ostane na Etihadu.

“Definitivno volim ovaj klub. Moj Siti. Znaću sam kada dođe dan i trenutak za rastanak ili penziju. Dobro poznajem svoje telo, mislim da još nije umorno i da može da igra fudbal na top nivou”, poručio je Jaja Ture.

Ipak, utisak je da njegovi kvaliteti nisu po ukusu Pepa Gvardiole sa kojim se nekoliko puta “kačio” tokom sezone (zbog menadžera Seljuka), a Katalonac ga recimo nije pusti oda igra protiv Monaka pre nekoliko dana. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar