Србија ће жалити за овим момком…!

Ипак је чувао Мбапеа! Миха му већ послао понуду! Потврђена понуда из Торина од 6. 000. 000 евра плус 3. 000. 000 евра кроз бонусе.

Фудбал 18.03.2017 | 18:00
Србија ће жалити за овим момком…!
Један од најтраженијих младих штопера данашњице је Лијанко Војновић. Бразилац српског порекла је кратко носио дрес Орлића, али се врло брзо та епизода завршила и он је одлучио да у наставку каријере игра за Бразил. Разлози његовог одсутајања од Србије никада нису до краја разјашњени, али како ствари стоје, за овим момком би могли да зажалимо у будућности…

Лијанко је у марту 2016. године играо за омладинце Србије у Крагујевцу на мечу против Француске. Та утакмица је решена 1:0 у корист Француза голом нове сензације светског фудбала Килијана Мбапеа и Триколори су отишли на ЕП. Лијанко је тада добио црвени картон у 70. минуту због прекрашаја над Теом Ернандезом, левим беком Атлетико Мадрида у претходном мечу осмине финала Лиге шампиона. Од познатијих имена су тада за Французе игрели и Жан Кевин Огустан из ПСЖ-а, ново Лионово чудо Лукас Тусар којег тражи Барселона… Била је то последња утакмица Лијанка за Србију.



Лијанко сада блиста у дресу бразилског великана Сао Паула и питање је времена када ће остварити вишемилионски трамсфер у Европу. Јувентус, Атлетико Мадрид и Порто су до сада важили за фаворите за његово довођење, спекулисало се о трансферу вредном око 5.000.000 евра за 20-годишњег штопера, али сада се појавио нови фаворит.

Торино нуди 6.000.000 евра одмах плус 3.000.000 евра кроз бонусе за Лијанков трансфер наредног лета.

“Истина је, Торино ми је посало понуду. Али срећан сан у Сао Паулу. Све сам препустио председнику клуба и мом менаџеру”, рекао је Лијанко.

О квалитетима младог дефанзивца се похвално изразио и легендарни Рожерио Сени, митски голман Сао Паула и данас тренер овог клуба.

“Овај дечко игра као велики. Сајан је”, рекао је Сени.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар