Srbija će žaliti za ovim momkom…!

Ipak je čuvao Mbapea! Miha mu već poslao ponudu! Potvrđena ponuda iz Torina od 6. 000. 000 evra plus 3. 000. 000 evra kroz bonuse.

Fudbal 18.03.2017 | 18:00
Srbija će žaliti za ovim momkom…!
Jedan od najtraženijih mladih štopera današnjice je Lijanko Vojnović. Brazilac srpskog porekla je kratko nosio dres Orlića, ali se vrlo brzo ta epizoda završila i on je odlučio da u nastavku karijere igra za Brazil. Razlozi njegovog odsutajanja od Srbije nikada nisu do kraja razjašnjeni, ali kako stvari stoje, za ovim momkom bi mogli da zažalimo u budućnosti…

Lijanko je u martu 2016. godine igrao za omladince Srbije u Kragujevcu na meču protiv Francuske. Ta utakmica je rešena 1:0 u korist Francuza golom nove senzacije svetskog fudbala Kilijana Mbapea i Trikolori su otišli na EP. Lijanko je tada dobio crveni karton u 70. minutu zbog prekrašaja nad Teom Ernandezom, levim bekom Atletiko Madrida u prethodnom meču osmine finala Lige šampiona. Od poznatijih imena su tada za Francuze igreli i Žan Kevin Ogustan iz PSŽ-a, novo Lionovo čudo Lukas Tusar kojeg traži Barselona… Bila je to poslednja utakmica Lijanka za Srbiju.



Lijanko sada blista u dresu brazilskog velikana Sao Paula i pitanje je vremena kada će ostvariti višemilionski tramsfer u Evropu. Juventus, Atletiko Madrid i Porto su do sada važili za favorite za njegovo dovođenje, spekulisalo se o transferu vrednom oko 5.000.000 evra za 20-godišnjeg štopera, ali sada se pojavio novi favorit.

Torino nudi 6.000.000 evra odmah plus 3.000.000 evra kroz bonuse za Lijankov transfer narednog leta.

“Istina je, Torino mi je posalo ponudu. Ali srećan san u Sao Paulu. Sve sam prepustio predsedniku kluba i mom menadžeru”, rekao je Lijanko.

O kvalitetima mladog defanzivca se pohvalno izrazio i legendarni Rožerio Seni, mitski golman Sao Paula i danas trener ovog kluba.

“Ovaj dečko igra kao veliki. Sajan je”, rekao je Seni.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar