ЛШ - жријеб 1/4-финала: Реал стиже у Минхен, Барса у Торино!

Бајерн из Минхена играће против Реал Мадрида у четвртфиналу Лиге шампиона, док ће се у другом дербију ове фазе састати Јувентус и Барселона.  Два супердербија у четвртфиналу! Премија за Атлетико! Одређени парови четвртфинала Лиге шампиона. . . !

Фудбал 17.03.2017 | 12:30
ЛШ - жријеб 1/4-финала: Реал стиже у Минхен, Барса у Торино!
Оно што смо тражили, то смо и добили! Спектакл у четвртфиналу Лиге шампиона. Жребом у Ниону су одређени парови четвртфинала елитног клупског такмичења. 

Имаћемо два велика дербија у четвртфиналу. Бајерн иде на Реал Мадрид, а Јувентус на Барселону! Дакле, четири највећа фаворита ће међусобно одмерити снаге у борби за полуфинале. 

Бајерн и Реал су до сада често имали епске окршаје у Лиги шампиона, последњи пут пре три године у полуфиналу када је Реал прошао захваљујући головима Рамоса у Минхену. 

Барса и Јувентус су играли финале пре две године и Каталонци су тада били бољи. Јувентусов дефанзивац Леонардо Бонући је управо прижељкивао Барселону у четвртфиналу. 

Наравно, феноменалан фудбал очекујемо и дуелима два клуба која играју атомски фудбал: Монака и Борусије Дортмунд. Биће то двомеч прелепог фудбала. 

Ако је Лестер био премија за остале учеснике жреба, онда се свакако може рећи да је и енглески шампион добро прошао јер иде на Атлетико. Против Барсе, Реала, Јувентуса или Бајерна би им шансе биле мизерне, али против Атлетика који игра сличан и агресиван фудбал, Лисице имају веће изгледе. 

Оно што је можда и најбоље је да нећемо гледати окршаје клубова из истих земаља који су претходних година умели некада и да досаде. 

Први мечеви се играју 11. и 12. априла, а реванши су недељу дана касније, 18. и 19. априла. 

Парови четвртфинала

Атлетико Мадрид - Лестер
Борусија Дортмунд - Монако 
Бајерн - Реал Мадрид
Јувентус - Барселона

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар