LŠ - žrijeb 1/4-finala: Real stiže u Minhen, Barsa u Torino!

Bajern iz Minhena igraće protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona, dok će se u drugom derbiju ove faze sastati Juventus i Barselona.  Dva superderbija u četvrtfinalu! Premija za Atletiko! Određeni parovi četvrtfinala Lige šampiona. . . !

Fudbal 17.03.2017 | 12:30
LŠ - žrijeb 1/4-finala: Real stiže u Minhen, Barsa u Torino!
Ono što smo tražili, to smo i dobili! Spektakl u četvrtfinalu Lige šampiona. Žrebom u Nionu su određeni parovi četvrtfinala elitnog klupskog takmičenja. 

Imaćemo dva velika derbija u četvrtfinalu. Bajern ide na Real Madrid, a Juventus na Barselonu! Dakle, četiri najveća favorita će međusobno odmeriti snage u borbi za polufinale. 

Bajern i Real su do sada često imali epske okršaje u Ligi šampiona, poslednji put pre tri godine u polufinalu kada je Real prošao zahvaljujući golovima Ramosa u Minhenu. 

Barsa i Juventus su igrali finale pre dve godine i Katalonci su tada bili bolji. Juventusov defanzivac Leonardo Bonući je upravo priželjkivao Barselonu u četvrtfinalu. 

Naravno, fenomenalan fudbal očekujemo i duelima dva kluba koja igraju atomski fudbal: Monaka i Borusije Dortmund. Biće to dvomeč prelepog fudbala. 

Ako je Lester bio premija za ostale učesnike žreba, onda se svakako može reći da je i engleski šampion dobro prošao jer ide na Atletiko. Protiv Barse, Reala, Juventusa ili Bajerna bi im šanse bile mizerne, ali protiv Atletika koji igra sličan i agresivan fudbal, Lisice imaju veće izglede. 

Ono što je možda i najbolje je da nećemo gledati okršaje klubova iz istih zemalja koji su prethodnih godina umeli nekada i da dosade. 

Prvi mečevi se igraju 11. i 12. aprila, a revanši su nedelju dana kasnije, 18. i 19. aprila. 

Parovi četvrtfinala

Atletiko Madrid - Lester
Borusija Dortmund - Monako 
Bajern - Real Madrid
Juventus - Barselona

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar