Цеца напунила арену у Софији

Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић одржала је спектакуларни концерт у престоници Бугарске. Цеца је наступила пред пуном ареном "Армец" у Софији, а ово није био први пут да долк дива наступа пред бугарском публиком.

Забава 17.03.2017 | 07:31
Цеца напунила арену у Софији
 Наиме, Цеца једини српски извођач који је распродао две "Армец" арене у два дана. а није тајна да српска певачица у суседној земљи ужива велику популарност.

Цеца је на сцену изашла нешто после 21 сат и песмом "Ваздух који дишем" поздравила публику која је до последњег места напунила "Армец" арену. Неколико хиљада Цециних фанова поздравило је певачицу аплаузом који се понављао између сваке песме.

Фолк дива је певала песме са актуелног албум "Аутограм" али и старије хитове, што је публика је редом прихватала и певала са Цецом углас.

Једни за другим, ређали су се стихови песама "Аутограм", "Иди док си млад", "Позив", "Дидуле" , Неодољив, неумољив" и многи други, а Цецини највернији фанови нису престајали да вриште, и певају са њом од момента када је певачица изашла на бину.

А у једном тренутку, певачица се огрнула бугарском заставом на којој је писало "Цецо, волимо те", отпевала песму "Трепни".

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар