Ухапшен због пуцњаве на Мојмилу

Сарајевска полиција ухапсила је 23-годишњег Фахру Кахримана званог Цова из Сарајева због сумње да се може довести у везу са синоћњом пуцњавом у којој је тешко рањен Харис Годињак, потврђено је за Фактор из извора блиских истрази.

Босна и Херцеговина 16.03.2017 | 09:55
Ухапшен због пуцњаве на Мојмилу
Пуцњава се догодила синоћ у 20.20 сати у кафићу Тwинс на Тргу Барцелоне у овом насељу, а Годињак је рањен док је са друштвом сједио у кафићу.

Кахриман је дошао пред кафић, те у ходу почео пуцати према Годињаку који је сједио у стакленом порталу објекта, те испалио више хитаца, а најмање један од њих је Годињака погодио у главу.

Његово здравствено стање, како тврде, изузетно је тешко и смјештен је на Одјелу интензивне његе Клинике за неурохирургију, гдје му се љекари боре за живот. 

Према истом извору, пиштољ из којег је Кахриман пуцао још није пронађен, а он је током саслушања у полицији тврдио да га је дао различитим особама.

Повод за пуцњаву је, према том извору,је то што је наводно Годињак дуже времена малтеретирао Кахримана, након чега је њему "пукао филм" и упуцао га, а наводно су се сукобљавали због послова с дрогом.

Кахриман је, према изјавама очевидаца, испуцао све метке које је имао у оквиру.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

џалалабад

16.03.2017 15:12

Стање редовно. Ако немаш с ким онда између себе.

ОДГОВОРИТЕ