Uhapšen zbog pucnjave na Mojmilu

Sarajevska policija uhapsila je 23-godišnjeg Fahru Kahrimana zvanog Cova iz Sarajeva zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa sinoćnjom pucnjavom u kojoj je teško ranjen Haris Godinjak, potvrđeno je za Faktor iz izvora bliskih istrazi.

Bosna i Hercegovina 16.03.2017 | 09:55
Uhapšen zbog pucnjave na Mojmilu
Pucnjava se dogodila sinoć u 20.20 sati u kafiću Twins na Trgu Barcelone u ovom naselju, a Godinjak je ranjen dok je sa društvom sjedio u kafiću.

Kahriman je došao pred kafić, te u hodu počeo pucati prema Godinjaku koji je sjedio u staklenom portalu objekta, te ispalio više hitaca, a najmanje jedan od njih je Godinjaka pogodio u glavu.

Njegovo zdravstveno stanje, kako tvrde, izuzetno je teško i smješten je na Odjelu intenzivne njege Klinike za neurohirurgiju, gdje mu se ljekari bore za život. 

Prema istom izvoru, pištolj iz kojeg je Kahriman pucao još nije pronađen, a on je tokom saslušanja u policiji tvrdio da ga je dao različitim osobama.

Povod za pucnjavu je, prema tom izvoru,je to što je navodno Godinjak duže vremena malteretirao Kahrimana, nakon čega je njemu "pukao film" i upucao ga, a navodno su se sukobljavali zbog poslova s drogom.

Kahriman je, prema izjavama očevidaca, ispucao sve metke koje je imao u okviru.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

džalalabad

16.03.2017 15:12

Stanje redovno. Ako nemaš s kim onda između sebe.

ODGOVORITE