Хертин напад осигуран до 2019. године!

После Ведада Ибишевића потписао и Саломон Калу!

Фудбал 18.03.2017 | 20:00
Хертин напад осигуран до 2019. године!
Говорили су да су са старо гвожђе. Да су прешли зенит. Да не могу да се снађу у захтевној лиги каква је немачка. Ако је неко сумњао, Ведад Ибишевић (32) и Саломон Калу (31) су се постарали да га разувере, пошто су постали толико важни играчи Херте да углавном од њих зависе амбиције клуба из Берлина везане за пласман у Европу.

А како се ближио крај сезоне видела је управа Херте да ће тешко пронаћи боље шпицеве од ових које Пал Дардаи тренутно има на располагању. Брже-боља је реаговала и постигла договоре о њиховом останку на Олимпијском стадиону, с обзиром да им је обојица сарадња истицала завршетком актуелне сезоне.

Најпре је прошле седмице Ибишевић продужио уговор до лета 2019, да би данас потпис на нови уговор ставио и Калу. Некадашњи реопрезентативац Обале Соноваче се у присуству спортског директора Михаела Преца обавезао се да ће остати до јуна 2019.

„Срећан сам у Берлину. Још доста посла ме чека са Хертом. Желим да помогнем овом тиму да настави да се развија као што је чинио послендјих година“, рекао је бивши фудбалер Фајенорда, Челсија и Лила који је у Бундеслигу стигао лета 2014. и постигао 26 голова на 75 првенствених утакмица.

После 24 рунде Херте је на петом месту које води у Лигу Европе, четвртопласирани Хофенхајм - тренутно на месту предвиђеном за пласман у квалификације за Лигу шампиона - бежи јој два бода.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар