Hertin napad osiguran do 2019. godine!

Posle Vedada Ibiševića potpisao i Salomon Kalu!

Fudbal 18.03.2017 | 20:00
Hertin napad osiguran do 2019. godine!
Govorili su da su sa staro gvožđe. Da su prešli zenit. Da ne mogu da se snađu u zahtevnoj ligi kakva je nemačka. Ako je neko sumnjao, Vedad Ibišević (32) i Salomon Kalu (31) su se postarali da ga razuvere, pošto su postali toliko važni igrači Herte da uglavnom od njih zavise ambicije kluba iz Berlina vezane za plasman u Evropu.

A kako se bližio kraj sezone videla je uprava Herte da će teško pronaći bolje špiceve od ovih koje Pal Dardai trenutno ima na raspolaganju. Brže-bolja je reagovala i postigla dogovore o njihovom ostanku na Olimpijskom stadionu, s obzirom da im je obojica saradnja isticala završetkom aktuelne sezone.

Najpre je prošle sedmice Ibišević produžio ugovor do leta 2019, da bi danas potpis na novi ugovor stavio i Kalu. Nekadašnji reoprezentativac Obale Sonovače se u prisustvu sportskog direktora Mihaela Preca obavezao se da će ostati do juna 2019.

„Srećan sam u Berlinu. Još dosta posla me čeka sa Hertom. Želim da pomognem ovom timu da nastavi da se razvija kao što je činio poslendjih godina“, rekao je bivši fudbaler Fajenorda, Čelsija i Lila koji je u Bundesligu stigao leta 2014. i postigao 26 golova na 75 prvenstvenih utakmica.

Posle 24 runde Herte je na petom mestu koje vodi u Ligu Evrope, četvrtoplasirani Hofenhajm - trenutno na mestu predviđenom za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona - beži joj dva boda.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar