Звездин директор о Ле Талеку, Канги, Руизу, Манојловићу...

„Канга увек игра добро. Од 100 пасова 95 су тачни“, поручио је спортски директор црвено-белих Блажо Раосављевић.

Фудбал 17.03.2017 | 22:30
Звездин директор о Ле Талеку, Канги, Руизу, Манојловићу...
Испред Црвене звезде стоји Чукарички као озбиљна препрека. У случају да је играчи клуба са Маракане оборе моћи ће да се констатује да су заслужили прелазну оцену за учинак у првом делу пролећног првенства. Истина, остаје опор утисак због игре у дербију, али делује да је спортски сектор српског шампиона задовољан постигнутим.

О томе сведоче речи спортског директора црвено-белих Блажа Раосављевића у Спортском Журналу. Звездин оперативац је потанко анализирао учинак најбољих играча црвено-белих у првим пролећним колима.

Марко Петковић?

„Петковић је у узлазној форми, тако је код свих играча. Поента и јесте да како првенство опдмиче буду бољи“.

Фримпонг?

„Погодилисмо његовим довођењем. Знали смо да је добар играч, пратили смо га. Тек је дошао, одлично се уклопио“.

Гелор Канга?

„Канга увек игра добро. Дешава се да погреши један, други или трећи пас, па људи коментаришу, али од 100 додавања тачно је 95. Држи екипу хомогеном, имамо решење са њим на терену“.

Џон Руиз?

„Фудбал се игра у оба смера, значајан је Руиз и за дефанзивне задатке. Можда му није иш,ло како смо очекивали, али дао је прелеп гол. Немам замерке на њега“.

Дамјан Ле Талек?

„Велики јде професионалац, благо за сваку екипу. Много трчи и ради, зато понекад његов учинак остане у другом плану. Један од бисера нашег тима“.

Ричмонд Боаћи?

„Дуго је био у Италији, има победнички менталитет. Мислили смо да га одморимо против Јавора, јер је вукао повреду задње ложе, али је молио да игра. Такав је, хоће да помогне тиму и велики је професионалац“.

Филип Манојловић?

„Велики је потенцијал, одличан голман и момак. Интересовања увек има, али није тренутак за прилче о трансферу“.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар