Zvezdin direktor o Le Taleku, Kangi, Ruizu, Manojloviću...

„Kanga uvek igra dobro. Od 100 pasova 95 su tačni“, poručio je sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

Fudbal 17.03.2017 | 22:30
Zvezdin direktor o Le Taleku, Kangi, Ruizu, Manojloviću...
Ispred Crvene zvezde stoji Čukarički kao ozbiljna prepreka. U slučaju da je igrači kluba sa Marakane obore moći će da se konstatuje da su zaslužili prelaznu ocenu za učinak u prvom delu prolećnog prvenstva. Istina, ostaje opor utisak zbog igre u derbiju, ali deluje da je sportski sektor srpskog šampiona zadovoljan postignutim.

O tome svedoče reči sportskog direktora crveno-belih Blaža Raosavljevića u Sportskom Žurnalu. Zvezdin operativac je potanko analizirao učinak najboljih igrača crveno-belih u prvim prolećnim kolima.

Marko Petković?

„Petković je u uzlaznoj formi, tako je kod svih igrača. Poenta i jeste da kako prvenstvo opdmiče budu bolji“.

Frimpong?

„Pogodilismo njegovim dovođenjem. Znali smo da je dobar igrač, pratili smo ga. Tek je došao, odlično se uklopio“.

Gelor Kanga?

„Kanga uvek igra dobro. Dešava se da pogreši jedan, drugi ili treći pas, pa ljudi komentarišu, ali od 100 dodavanja tačno je 95. Drži ekipu homogenom, imamo rešenje sa njim na terenu“.

Džon Ruiz?

„Fudbal se igra u oba smera, značajan je Ruiz i za defanzivne zadatke. Možda mu nije iš,lo kako smo očekivali, ali dao je prelep gol. Nemam zamerke na njega“.

Damjan Le Talek?

„Veliki jde profesionalac, blago za svaku ekipu. Mnogo trči i radi, zato ponekad njegov učinak ostane u drugom planu. Jedan od bisera našeg tima“.

Ričmond Boaći?

„Dugo je bio u Italiji, ima pobednički mentalitet. Mislili smo da ga odmorimo protiv Javora, jer je vukao povredu zadnje lože, ali je molio da igra. Takav je, hoće da pomogne timu i veliki je profesionalac“.

Filip Manojlović?

„Veliki je potencijal, odličan golman i momak. Interesovanja uvek ima, ali nije trenutak za prilče o transferu“.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar