ЛШ - Фабињо: Нисмо Барса, али је све могуће!

Фудбалер Монака Фабињо свестан је да његова екипа можда нема нападачку силу као Барселона, али је уверен да може да елиминише Манчестер сити из Лиге шампиона.

Фудбал 15.03.2017 | 15:00
ЛШ - Фабињо: Нисмо Барса, али је све могуће!
Лионел Меси, Луис Суарес и Нејмар (МСН) су били најзаслужнији за сензационалну победу Барселоне над Пари Сен Жерменом од 6:1 после пораза од 4:0.

"Нисам очекивао да ће ПСЖ бити елиминисан, али десило се. То утакмица је још једном доказала да је у фудбалу све могуће", рекао је Фабињо за француске медије.

Монако је у бољој позицији од Барселоне пред реванш осмине финала, пошто је у првом мечу у Манчестеру изгубио од Ситија са 5:3.

"Наш заостатак је мањи, морамо да постигнемо два гола, али то не мења тежину меча... Ми немамо МНС, али се ослањамо на нашу снагу и наше играче. Верујем да можемо да преокренемо ствари и учинићемо све да се то деси", додао је дефанзивац Монака.

У четвртфинале ЛШ до сада су се пласирали Реал, Барселона, Бајерн, Јувентус, Лестер и Борусија Дортмунд. У другом мечу у среду Атлетико Мадрид дочекује Бајер Леверкузен, који је савладао 4:2 у Немачкој.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар