LŠ - Fabinjo: Nismo Barsa, ali je sve moguće!

Fudbaler Monaka Fabinjo svestan je da njegova ekipa možda nema napadačku silu kao Barselona, ali je uveren da može da eliminiše Mančester siti iz Lige šampiona.

Fudbal 15.03.2017 | 15:00
LŠ - Fabinjo: Nismo Barsa, ali je sve moguće!
Lionel Mesi, Luis Suares i Nejmar (MSN) su bili najzaslužniji za senzacionalnu pobedu Barselone nad Pari Sen Žermenom od 6:1 posle poraza od 4:0.

"Nisam očekivao da će PSŽ biti eliminisan, ali desilo se. To utakmica je još jednom dokazala da je u fudbalu sve moguće", rekao je Fabinjo za francuske medije.

Monako je u boljoj poziciji od Barselone pred revanš osmine finala, pošto je u prvom meču u Mančesteru izgubio od Sitija sa 5:3.

"Naš zaostatak je manji, moramo da postignemo dva gola, ali to ne menja težinu meča... Mi nemamo MNS, ali se oslanjamo na našu snagu i naše igrače. Verujem da možemo da preokrenemo stvari i učinićemo sve da se to desi", dodao je defanzivac Monaka.

U četvrtfinale LŠ do sada su se plasirali Real, Barselona, Bajern, Juventus, Lester i Borusija Dortmund. U drugom meču u sredu Atletiko Madrid dočekuje Bajer Leverkuzen, koji je savladao 4:2 u Nemačkoj.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar