И Словенци траже несталу дјевојку

Старјешина Територијалне ватрогасне јединице Приједор Небојша Миљуш најавио је долазак припадника Цивилне заштите Словеније који ће са приједорским ватрогасцима и припадницима Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ помоћи у потрази за дјевојком која је прије 10 дана упала у ријеку Сану са градског сплава.

Република Српска 14.03.2017 | 21:35
И Словенци траже несталу дјевојку
Он је додао да је ријеч о сарадњи започетој током мајских поплава 2014. године у Приједору.

"Пошто је слаба видљивост и лоши временски услови да би се рониоци упустили у претрагу Сане, ми смо путем градског Одсијека за цивилну заштиту упутили позив Цивилној заштити Словеније да нам помогну у потрази за несталом дјевојком", рекао је Миљуш Срни.

Он је додао да они посједују специјално обучене псе трагаче који могу да претражују приобално подручје и подручје на води.

"Њихов долазак очекујемо у четвртак, а до тада ће припадници ватрогасне јединице, полицијски службеници и припадници јединице за подршку ЦЈБ Приједор наставити досадашње активности у потрази за несталом малољетницом у приобалном подручју и дуж обале Сане", навео је Миљуш.

Потрага траје, са прекидима, од 5. марта када је пријављено да је дјевојка са сплава у Приједору упала у Сану и није изронила. Потрага је јуче била проширена и током ријеке Уне све до Јасеновца, али ни она није дала жељене резултате.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Купусар

15.03.2017 09:08

Да није донација наса цивилна и ватрогасна слузба неби имала ниста. Засто ми немамо тако опремљене и обуцене слузбе . Па ми плацамо харац насим мафијасима а не порез за јавно добро. За једно њихово ауто без троскова одрзавања се мозе опремити 5 таквих екипа.

ОДГОВОРИТЕ