Злостављао кћерке залуђен сестрама Вилијамс!

У Енглеској је у току суђење Џону Девијану, кога су локални медији прозвали "Тата из пакла", јер је млатретирао своје малолетне ћерке тенисерке.

Тенис 16.03.2017 | 23:10
Злостављао кћерке залуђен сестрама Вилијамс!
Девијан је залуђен успесима сестара Серене и Венус Вилијамс физичким и психичким злостављањем покушавао да од својих девојчица "направи" најбоље тенисерке на свету.

Нефе и Монеи сада имају 19, односно 21 годину, и сведочиле су јавно о ужасима које су преживљавале од свог 55-годишњег оца.

Монеи је, према речима њене мајке Мишел Хорн, већ с десет месеци почела да тренирати тенис јер је то тако отац замислио.

"Допуштао ми је да гледам телевизију једино када би на програму био тенис, а када бих питала зашто само тада, рекао би да ћу му захвалити једнога дана кад будем богата",рекла је Монеи.

Девијана је девојчице ударао по глави, тресао им главу, урлао на њих...

"Увек се понашао као тренер, никад као отац. Једном нам је купио вечеру на повратку с меча, али је моју бацио у смеће", додала је млада Британка.

Нефе је била толико талентована да ју је Британска тениска федерација (ЛТА) користила уз Ендија Марија као заштитно лице.

"Једном је Нефе одвукао иза неке завесе у спортском центру, чула сам је како плаче, мени је на чело написао "Л" (лосер - енг. губитник) водоотпорним маркером. Имала сам девет или десет година", открила је Монеи.

Њихова мајка тврди да је отац први пут ударио Монеи кад је имала само пет година. Девијана оповргава све оптужбе пред судом у Есексу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар