Zlostavljao kćerke zaluđen sestrama Vilijams!

U Engleskoj je u toku suđenje Džonu Devijanu, koga su lokalni mediji prozvali "Tata iz pakla", jer je mlatretirao svoje maloletne ćerke teniserke.

Tenis 16.03.2017 | 23:10
Zlostavljao kćerke zaluđen sestrama Vilijams!
Devijan je zaluđen uspesima sestara Serene i Venus Vilijams fizičkim i psihičkim zlostavljanjem pokušavao da od svojih devojčica "napravi" najbolje teniserke na svetu.

Nefe i Monei sada imaju 19, odnosno 21 godinu, i svedočile su javno o užasima koje su preživljavale od svog 55-godišnjeg oca.

Monei je, prema rečima njene majke Mišel Horn, već s deset meseci počela da trenirati tenis jer je to tako otac zamislio.

"Dopuštao mi je da gledam televiziju jedino kada bi na programu bio tenis, a kada bih pitala zašto samo tada, rekao bi da ću mu zahvaliti jednoga dana kad budem bogata",rekla je Monei.

Devijana je devojčice udarao po glavi, tresao im glavu, urlao na njih...

"Uvek se ponašao kao trener, nikad kao otac. Jednom nam je kupio večeru na povratku s meča, ali je moju bacio u smeće", dodala je mlada Britanka.

Nefe je bila toliko talentovana da ju je Britanska teniska federacija (LTA) koristila uz Endija Marija kao zaštitno lice.

"Jednom je Nefe odvukao iza neke zavese u sportskom centru, čula sam je kako plače, meni je na čelo napisao "L" (loser - eng. gubitnik) vodootpornim markerom. Imala sam devet ili deset godina", otkrila je Monei.

Njihova majka tvrdi da je otac prvi put udario Monei kad je imala samo pet godina. Devijana opovrgava sve optužbe pred sudom u Eseksu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar