Селаковић постаје тата!

Новопечени младенци Никола и Милица Селаковић за око три месеца очекују принову, ексклузивно сазнаје „Ало!” из добро обавештених извора блиских СНС-у.

Забава 14.03.2017 | 10:53
Селаковић постаје тата!
Некадашњи министар правде и високи функционер напредњака Никола Селаковић и његова супруга Милица имају много разлога за славље, наиме, њихова породица ускоро ће бити богатија за још једног члана.

- Милица је у другом стању, а Никола је пресрећан због тога. Након велике љубави и складне везе која је пре неколико недеља крунисана браком, беба је прави дар од бога - наводи за „Ало!” добро обавештени извор и додаје да брачни пар Селаковић једва чека да на свет стигне њихов првенац.

- Никола много воли децу. Он се радовао свакој беби у својој породици. Када је био министар правде постао је и деда, јер је његов братанац добио ћерку, једва је чекао да девојчица мало одрасте да може да се игра с њом. Тада је од среће частио све запослене у министарству - објашњава наш извор и додаје да су и породице Селаковић и Стојановић са одушевљењем реаговале на срећну вест.

Подсећања ради, Никола Селаковић се крајем фебруара венчао са изабраницом његовог срца Милицом Стојановић, а младенци су се на венчању појавили у народним ношњама. Брачни пар се заклео на вечну љубав у Храму Светог Саве, а венчао их је патријарх Иринеј.

Иначе, на свадби је било око 700 званица, а певале су и фолк дива Цеца Ражнатовић и Јелена Томашевић, као и други. Многи који су били на свадби испричали су да је тај догађај био један од најлепших којима су у животу присуствовали.

Након црквеног венчања, поздравили су присутне и примили бројне честитке, а затим се упутили у један београдски ресторан како би са бројним званицама прославили овај дан. Прослави су присуствовали највиши државни званичници, мађу којима је и био и премијер и лидер СНС-а Александар Вучић.

- Никола је један од најобразованијих младих људи не само у СНС-у већ и у Србији и пожелећу му срећу у браку и много деце – изјавио је тада ексклузивно за „Ало!” Вучић.

Зрео да постане тата

Никола Селаковић се после неколико месеци одсуства са политичке сцене активно укључио у предизборну кампању лидера своје странке Александра Вучића. Он је у једној телевизијској емисији јуче ипак рекао да би породица и деца свим људима требало да буду важнији од политичких функција, по чему се види да је увелико зрео да постане тата.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар