Selaković postaje tata!

Novopečeni mladenci Nikola i Milica Selaković za oko tri meseca očekuju prinovu, ekskluzivno saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora bliskih SNS-u.

Zabava 14.03.2017 | 10:53
Selaković postaje tata!
Nekadašnji ministar pravde i visoki funkcioner naprednjaka Nikola Selaković i njegova supruga Milica imaju mnogo razloga za slavlje, naime, njihova porodica uskoro će biti bogatija za još jednog člana.

- Milica je u drugom stanju, a Nikola je presrećan zbog toga. Nakon velike ljubavi i skladne veze koja je pre nekoliko nedelja krunisana brakom, beba je pravi dar od boga - navodi za „Alo!” dobro obavešteni izvor i dodaje da bračni par Selaković jedva čeka da na svet stigne njihov prvenac.

- Nikola mnogo voli decu. On se radovao svakoj bebi u svojoj porodici. Kada je bio ministar pravde postao je i deda, jer je njegov bratanac dobio ćerku, jedva je čekao da devojčica malo odraste da može da se igra s njom. Tada je od sreće častio sve zaposlene u ministarstvu - objašnjava naš izvor i dodaje da su i porodice Selaković i Stojanović sa oduševljenjem reagovale na srećnu vest.

Podsećanja radi, Nikola Selaković se krajem februara venčao sa izabranicom njegovog srca Milicom Stojanović, a mladenci su se na venčanju pojavili u narodnim nošnjama. Bračni par se zakleo na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, a venčao ih je patrijarh Irinej.

Inače, na svadbi je bilo oko 700 zvanica, a pevale su i folk diva Ceca Ražnatović i Jelena Tomašević, kao i drugi. Mnogi koji su bili na svadbi ispričali su da je taj događaj bio jedan od najlepših kojima su u životu prisustvovali.

Nakon crkvenog venčanja, pozdravili su prisutne i primili brojne čestitke, a zatim se uputili u jedan beogradski restoran kako bi sa brojnim zvanicama proslavili ovaj dan. Proslavi su prisustvovali najviši državni zvaničnici, mađu kojima je i bio i premijer i lider SNS-a Aleksandar Vučić.

- Nikola je jedan od najobrazovanijih mladih ljudi ne samo u SNS-u već i u Srbiji i poželeću mu sreću u braku i mnogo dece – izjavio je tada ekskluzivno za „Alo!” Vučić.

Zreo da postane tata

Nikola Selaković se posle nekoliko meseci odsustva sa političke scene aktivno uključio u predizbornu kampanju lidera svoje stranke Aleksandra Vučića. On je u jednoj televizijskoj emisiji juče ipak rekao da bi porodica i deca svim ljudima trebalo da budu važniji od političkih funkcija, po čemu se vidi da je uveliko zreo da postane tata.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar