Откривамо: Зашто се разводи Наташа?

Никако нису могли да пронађу заједнички језик. Све мање су могли да разговарају, ретко су проводили заједничко време у кући. Нису имали више исти циљ, није им више ишло, каже за "Блиц" извор близак лепој новосадској Барбики.

Србија 13.03.2017 | 22:28
Откривамо: Зашто се разводи Наташа?
''Све сада занима шта се то догодило у њиховом браку. Није се ништа догодило, тињало је од почетка неслагање око деце. Љуба је само дуго ћутао о својим жељама, мада је Наташа одувек претпостављала да ће он једног дана пожелети децу. Ипак, његова жеља није толико јака колико и њена за успешном каријером.

Она хоће успех на послу, она хоће наступе и путовања'', открива "Блицу" извор близак певачици разлоге због којих су Наташа и Љуба пред разводом.

Како извор наводи, брак је иначе био складан и веома добар. Њих двоје су се волели, али су их честе препирке и око тога да ли треба да имају дете или не довеле до ситуације да свако од њих жели да буде ван куће када је оно друго у кући. Све више су се удаљавали. Љуба више није могао да поднесе њена честа путовања, а Наташи је сметало то што се он затворио и повукао, што у кући није више била добра енергија - прича извор за "Блиц".

Љуба је Наташи рекао да са њом жели дете. Он обожава њену Хану. Заисте ју је прихватио као своју ћерку, и девојчица је њега веома заволела. Због Хане су и он и Наташа и одлагали одлуку о разводу. Бојали су се како ће то да утиче на њу јер је навикла да живи са обоје. Ипак, нису више могли да издрже - каже извор за "Блиц", и додаје да Наташа и Љуба и даље имају веома лепо мишљење једно о другом.

''Они нису престали да се воле и да поштују једно друго. Само се угасила она права искра која је међу њима горела. Више нису могли да нађу заједнички језик. Када јој је рекао да жели да има дете са њом, Наташа је без размишљања рекла да она нема потребе за још деце, да жели каријеру, да жели да буде још боља и успешнија. Љуба то разуме, али ипак, његова жеља да буде отац је јача од свега. Зато су и схватили да је најбоље да се растану'', каже извор за "Блиц". Наташа и Љуба венчали су се у фебруару 2015.

Овако је Ната причала о Љуби

Другу годишњицу брака Наташа и Љуба провели су уз пуно изненађења које је Љуба поклонио својој драгој, а романтична ноћ учинила је да се лепа Новосађанка крај свог драгог осећа попут праве краљице.

''Љуба је неко ко ме воли бескрајно. Он ми увек пружа подршку у свему... Битније ми је да супруг и ја знамо да смо срећни него да се о томе нашироко прича и пише. Своју интиму чувамо у четири зида и савршено нам је....'', причала је Наташа о Љуби, откривајући да он има само једну ману:

Бићу искрена. Замерам му на томе што је претерано стегнут. Јако бих волела да је он лежернији и опуштенији. Љуба је човек који све посматра озбиљно, за разлику од мене. Сматрам да нема потребе да све ставља у јако тешке окове, који му нису потребни. Мој Љуба је понекад и мој критичар. Он је тај који ме чини стабилном и мирном - причала је раније Наташа.

Осим шарма и Љубиног великог срца, Наташа је пала на то што њен супруг има одличан однос са њеном ћерком Ханом, коју је добила из првог брака са бившим ватреполистом Данилом Икодиновићем.

''Хана и Љуба су другари. Али он је некако успео да Хани буде и велики ауторитет. Без повишеног тона, он на крају истера своје. Док јој ја готово све дозвољавам, Љуба је тај који уме да каже шта треба, а шта не'', била је искрена Наташа Беквалац.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

коњ

13.03.2017 22:07

Човјек комплетан идиот, звали су га Љуба коњ, паметном доста!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кобила

14.03.2017 06:00

Теби то име и стоји,јер се коњ касно сјетио да напусти каракондјолу.

Name

јоја

18.03.2017 22:40

Љуба хоће да прави децу а ова се,,остварила ко мајка" са једним.

Name

Кики

13.03.2017 22:17

Засто о овоме треба да се писе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја ба

14.03.2017 09:41

Нису насли заједницки језик или дзеп? Измедју осталих врло вазна вијест..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крсти се Крстивоје

14.03.2017 16:50

Нееее нееееее па засто...ааааа.....

ОДГОВОРИТЕ