''Двије супруге'' Илие Настасеа воде РАТ!

Швалерација га кошта милион евра годишње! Ударила бивша на садашњу! У породици румунске тениске легенде Илијеа Настасеа (70) бесни отворени рат. Његова садашња супруга, а некадашња дугогодишња љубавница Бриџет (40), осула је дрвље и камење на његову бившу жену Амелију, са којом Илије има две ћерке, Алесију (14) и Ему (11). Разлог је алиментација, коју Румун плаћа сваке године, а која износи невероватних - 1. 000. 000 евра!

Тенис 15.03.2017 | 21:45
''Двије супруге'' Илие Настасеа воде РАТ!
- Истрпела сам много с*ања од те жене. Нисам одговарала на њене увреде, нисам се оглашавала ни када је уцењивала Илијеа. Нисам реаговала ни када га је звала и вриштала у слушалицу питајући га: „Због чега тој кур** купујеш скупоцене поклоне, а деца немају шта да једу?” Али сада је превршила сваку меру. Дала је себи за право да га јавно прозива и да га оптужи да не плаћа алиментацију. Откада смо заједно, само сам желела да Илије буде срећан. А сада он то није када га на овај начин прозива - бесно је причала Бриџет румунским медијима.

Она је открила и колико тачно Настасе годишње издваја за децу.

- Прошле године Илије им је дао тачно милион евра! Не знам како их је исплатио, али знам да им је дао 300.000 евра унапред. Мој муж је великодушан човек, који брине за своју децу - рекла је Бриџет.

Настасе нема судски одређен износ алиментације. Приликом развода постигао је споразум са Амелијом да даје онолико новца колико је потребно да би њихове ћерке могле да живе безбрижним животом. Према проценама, Настасе је „тежак” око 15 милиона евра!

Спавао са 2.500 жена

У својој аутобиографији Настасе тврди да је спавао са 2.500 жена! Четири пута се венчавао и три пута разводио. Прва супруга била му је белгијска манекенка Доминик Гарсија, са којом се венчао 1972. године. У браку су били десет година. Други пут Илије је стао на луди камен 1984. године са глумицом Александром Кинг. Са њом је усвојио двоје деце, а од ње се развео после 14 година брака. Уследила је веза са Амелијом и, касније, са Бриџет.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар