''Dvije supruge'' Ilie Nastasea vode RAT!

Švaleracija ga košta milion evra godišnje! Udarila bivša na sadašnju! U porodici rumunske teniske legende Ilijea Nastasea (70) besni otvoreni rat. Njegova sadašnja supruga, a nekadašnja dugogodišnja ljubavnica Bridžet (40), osula je drvlje i kamenje na njegovu bivšu ženu Ameliju, sa kojom Ilije ima dve ćerke, Alesiju (14) i Emu (11). Razlog je alimentacija, koju Rumun plaća svake godine, a koja iznosi neverovatnih - 1. 000. 000 evra!

Tenis 15.03.2017 | 21:45
''Dvije supruge'' Ilie Nastasea vode RAT!
- Istrpela sam mnogo s*anja od te žene. Nisam odgovarala na njene uvrede, nisam se oglašavala ni kada je ucenjivala Ilijea. Nisam reagovala ni kada ga je zvala i vrištala u slušalicu pitajući ga: „Zbog čega toj kur** kupuješ skupocene poklone, a deca nemaju šta da jedu?” Ali sada je prevršila svaku meru. Dala je sebi za pravo da ga javno proziva i da ga optuži da ne plaća alimentaciju. Otkada smo zajedno, samo sam želela da Ilije bude srećan. A sada on to nije kada ga na ovaj način proziva - besno je pričala Bridžet rumunskim medijima.

Ona je otkrila i koliko tačno Nastase godišnje izdvaja za decu.

- Prošle godine Ilije im je dao tačno milion evra! Ne znam kako ih je isplatio, ali znam da im je dao 300.000 evra unapred. Moj muž je velikodušan čovek, koji brine za svoju decu - rekla je Bridžet.

Nastase nema sudski određen iznos alimentacije. Prilikom razvoda postigao je sporazum sa Amelijom da daje onoliko novca koliko je potrebno da bi njihove ćerke mogle da žive bezbrižnim životom. Prema procenama, Nastase je „težak” oko 15 miliona evra!

Spavao sa 2.500 žena

U svojoj autobiografiji Nastase tvrdi da je spavao sa 2.500 žena! Četiri puta se venčavao i tri puta razvodio. Prva supruga bila mu je belgijska manekenka Dominik Garsija, sa kojom se venčao 1972. godine. U braku su bili deset godina. Drugi put Ilije je stao na ludi kamen 1984. godine sa glumicom Aleksandrom King. Sa njom je usvojio dvoje dece, a od nje se razveo posle 14 godina braka. Usledila je veza sa Amelijom i, kasnije, sa Bridžet.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar