СЛ: Делфини спремни за Нијемце, изостаје само капитен!

"Није тајна да смо фаворити, али не смемо да им дозволимо да имају свој ритам", упозорава голман Гојко Пијетловић пред спектакл у Зрењанину.

Остали спортови 14.03.2017 | 10:15
СЛ: Делфини спремни за Нијемце, изостаје само капитен!
Српски ватерполисти прихватили су улогу фаворита против Немачке у Светској лиги, али и позвали на опрез и озбиљан приступ у мечу на којем ће играти без повређеног капитена Филипа Филиповића.

Популарни Фића вуче повреду руке, па је одлучено да се ништа не ризикује у сутрашњем мечу у Зрењанину. Један од најбољих српских играча Андрија Прлаиновић подсетио је да је на домаћем базену изгубио само једном, баш од Немачке.

"То је било у Крушевцу пре шест година и због тога треба да будемо опрезни. Нама је у плану пласман на завршни турнир и то би нам биле припреме пред круну сезоне - Светско првенство у Будимпешти. Сигуран сам да ћемо у Зрењанину сви уживати у сјајној атмосфери",рекао је Прлаиновић.

Млади Никола Јакшић присетио се претходног дуела у Берлину против Немаца, истакавши да је било јако тешко.

"Није било лако, на крају смо се одлепили и победили. Сада играмо код куће, пред пуним трибинама и то је мотив више да уз добру игру победимо. Тако ћемо обезбедити завршни турнир. Волим што утакмице играмо по Србији, атмосфера је увек изванредна и у таквим амбијенту је милина играти", навео је Јакшић.

Голман Гојко Пијетловић с нестрпљењем очекује утакмицу пред публиком у Зрењанину.

"Знам шта нас чека у Зрењанину, пре свега одлична атмосфера, а затим и незгодан противник. Није тајна да смо фаворити против Немаца, али не смемо да им дозволимо да имају свој ритам. Дакле озбиљан прилаз утакмици и не би требало да буде проблема",закључио је Пијетловић.

Утакмица између Србије и Немачке игра се данас од 18 сати у Зрењанину.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар