SL: Delfini spremni za Nijemce, izostaje samo kapiten!

"Nije tajna da smo favoriti, ali ne smemo da im dozvolimo da imaju svoj ritam", upozorava golman Gojko Pijetlović pred spektakl u Zrenjaninu.

Ostali sportovi 14.03.2017 | 10:15
SL: Delfini spremni za Nijemce, izostaje samo kapiten!
Srpski vaterpolisti prihvatili su ulogu favorita protiv Nemačke u Svetskoj ligi, ali i pozvali na oprez i ozbiljan pristup u meču na kojem će igrati bez povređenog kapitena Filipa Filipovića.

Popularni Fića vuče povredu ruke, pa je odlučeno da se ništa ne rizikuje u sutrašnjem meču u Zrenjaninu. Jedan od najboljih srpskih igrača Andrija Prlainović podsetio je da je na domaćem bazenu izgubio samo jednom, baš od Nemačke.

"To je bilo u Kruševcu pre šest godina i zbog toga treba da budemo oprezni. Nama je u planu plasman na završni turnir i to bi nam bile pripreme pred krunu sezone - Svetsko prvenstvo u Budimpešti. Siguran sam da ćemo u Zrenjaninu svi uživati u sjajnoj atmosferi",rekao je Prlainović.

Mladi Nikola Jakšić prisetio se prethodnog duela u Berlinu protiv Nemaca, istakavši da je bilo jako teško.

"Nije bilo lako, na kraju smo se odlepili i pobedili. Sada igramo kod kuće, pred punim tribinama i to je motiv više da uz dobru igru pobedimo. Tako ćemo obezbediti završni turnir. Volim što utakmice igramo po Srbiji, atmosfera je uvek izvanredna i u takvim ambijentu je milina igrati", naveo je Jakšić.

Golman Gojko Pijetlović s nestrpljenjem očekuje utakmicu pred publikom u Zrenjaninu.

"Znam šta nas čeka u Zrenjaninu, pre svega odlična atmosfera, a zatim i nezgodan protivnik. Nije tajna da smo favoriti protiv Nemaca, ali ne smemo da im dozvolimo da imaju svoj ritam. Dakle ozbiljan prilaz utakmici i ne bi trebalo da bude problema",zaključio je Pijetlović.

Utakmica između Srbije i Nemačke igra se danas od 18 sati u Zrenjaninu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar