ЛШ - Варди: Да видимо Севиљу на минус три!

У Лестеру се "оштре" за реванш меч осмине финала Лиге шампиона, у уторак од 20. 45.

Фудбал 13.03.2017 | 17:30
ЛШ - Варди: Да видимо Севиљу на минус три!
Реал, Бајерн, Барселона и Борусија Дортмунд већ су у четвртфиналу Лиге шампиона, а Јувентус и Атлетико Мадрид "једном ногом", после убедљивих победа "на страни" у првим утакмицама.

Много више узбуђења требало би да донесу реванши Лестер - Севиља (уторак) и Монако - Манчестер сити (среда), у којима ће гости бранити предност од једног, односно два гола.

Конкретно, прваку Енглеске ће за историјски успех бити довољна победа од 1:0, за шта после 3:1 против Ливерпула и Хала, а потом и 10 дана предаха (четири дана провели су на мини припремама у Дубаију), верују да имају снаге.

"Пре утакмице у Севиљи, само смо желели да задржимо шансу за пролаз. Последње што желиш је да ти напуне мрежу и да онда немаш за шта да играш реванш код куће", рекао је Џејми Варди.

Енглески репрезентативац је после вођства Севиље од 2:0 (уз промашени пенал) постигао почасни гол, који може много да значи у уторак.

"Дефинитивно смо у игри и једва чекамо ту утакмицу. Тамо нам је мало сметала и врућина, на коју је Севиља навикнута. Сад ћемо да видимо како играју на минус три степена".

Док је Лестер живнуо после смене Клаудија Ранијерија, Севиљу као да стиже умор од бројних обавеза током зиме. У суботу је на "Санчез Писхуану" одиграла само 1:1 са нејаким Леганесом.

"Непоражени смо последњих осам утакмица, али морамо да играмо боље. Нисам задовољан како контролишемо игру. Не играмо течно и зато не стварамо много шанси против екипа које се организовано бране", пожалио се тренер Хорхе Сампаоли.

Лестер, додуше, не може да игра на "нулу"...

САТНИЦА И ТВ ПРЕНОСИ

уторак (20.45)

Јувентус - Порто (први меч 2:0), Арена спорт 1
Севиља - Лестер (1:2), Арена спорт 3

среда (20.45)

Атлетико Мадрид - Бајер Леверкузен (4:2), Арена спорт 3
Монако - Манчестер сити (3:5), РТС 1

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар