LŠ - Vardi: Da vidimo Sevilju na minus tri!

U Lesteru se "oštre" za revanš meč osmine finala Lige šampiona, u utorak od 20. 45.

Fudbal 13.03.2017 | 17:30
LŠ - Vardi: Da vidimo Sevilju na minus tri!
Real, Bajern, Barselona i Borusija Dortmund već su u četvrtfinalu Lige šampiona, a Juventus i Atletiko Madrid "jednom nogom", posle ubedljivih pobeda "na strani" u prvim utakmicama.

Mnogo više uzbuđenja trebalo bi da donesu revanši Lester - Sevilja (utorak) i Monako - Mančester siti (sreda), u kojima će gosti braniti prednost od jednog, odnosno dva gola.

Konkretno, prvaku Engleske će za istorijski uspeh biti dovoljna pobeda od 1:0, za šta posle 3:1 protiv Liverpula i Hala, a potom i 10 dana predaha (četiri dana proveli su na mini pripremama u Dubaiju), veruju da imaju snage.

"Pre utakmice u Sevilji, samo smo želeli da zadržimo šansu za prolaz. Poslednje što želiš je da ti napune mrežu i da onda nemaš za šta da igraš revanš kod kuće", rekao je Džejmi Vardi.

Engleski reprezentativac je posle vođstva Sevilje od 2:0 (uz promašeni penal) postigao počasni gol, koji može mnogo da znači u utorak.

"Definitivno smo u igri i jedva čekamo tu utakmicu. Tamo nam je malo smetala i vrućina, na koju je Sevilja naviknuta. Sad ćemo da vidimo kako igraju na minus tri stepena".

Dok je Lester živnuo posle smene Klaudija Ranijerija, Sevilju kao da stiže umor od brojnih obaveza tokom zime. U subotu je na "Sančez Pishuanu" odigrala samo 1:1 sa nejakim Leganesom.

"Neporaženi smo poslednjih osam utakmica, ali moramo da igramo bolje. Nisam zadovoljan kako kontrolišemo igru. Ne igramo tečno i zato ne stvaramo mnogo šansi protiv ekipa koje se organizovano brane", požalio se trener Horhe Sampaoli.

Lester, doduše, ne može da igra na "nulu"...

SATNICA I TV PRENOSI

utorak (20.45)

Juventus - Porto (prvi meč 2:0), Arena sport 1
Sevilja - Lester (1:2), Arena sport 3

sreda (20.45)

Atletiko Madrid - Bajer Leverkuzen (4:2), Arena sport 3
Monako - Mančester siti (3:5), RTS 1

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar