Бешикташ има план: Нови тренер за 6.000.000 евра!

Жорж Жезус после 27 година напушта Португал!

Фудбал 17.03.2017 | 19:00
Бешикташ има план: Нови тренер за 6.000.000 евра!
Сенол Гунеш одлази на крају сезоне, а први пик да седне на клупу Бешикташа је - Жорж Жезус.

Према информацијама из Португала, које је у јавност пласирао угледни О Жого, харизамтрични шеф струке Спортинга главни је кандидат за новог тренера турског првака. Гунешу истиче уговор 30. јуна и без обзира на то да ли ће одбранити титулу - а на добром је путу, јер има два бода више од Истанбул Башакшехира - промениће главнокомандујућег. Избор је пао на Жезуса, за кога су у табору Црних орлова уверени да може да држи под контролом свлачионицу и направи искорак у Европи.

Бешикташ је спреман да понуди Жесус уговор по коме би на годишњем нивоу зарађивао 6.000.000 евра! А то је за 50 одсто него што има у Лисаобну.

Новац је један од разлога да некадашњи стратег Бенфике прихвати позив са Босфора, а други је нестабилна управљачка ситуација на стадиону „Жозе Алваладе“. У току су припреме за председничке изборе који ће бити одржани на крају сезоне. Актуелни први човек клуба Бруно де Карваљо нема подршку као раније, као главни кандидат да га замени помиње се локални бизнисмен Педро Мадеира Родригеш, а његов избор за тренера је - Хауанде Рамос.

Чини се да је отворен пут за Жезусов одлазак из Португала. Први после 27 година бављења тренерским послом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар