Почело је! Вујасиновићу први трофеј са Про Реком, јунак Мандић!

Српски репрезентативац дао два гола Бреши, а погодио и петерац у одлучујућој серији.

Остали спортови 13.03.2017 | 17:45
Почело је! Вујасиновићу први трофеј са Про Реком, јунак Мандић!
Кад неко зна, онда баш зна. А Влада Вујасиновић дефинитивно зна знање. Вечерас је млади српски стручњак освојио први трофеј на клупи славног Про Река, пошто је екипа из предграђа Ђенове у финалу италијанског купа, после петераца, савладала Брешу са 12:11 (0-2, 2-0, 3-2, 1-2; 5-4).

Српски репрезентативац Душан Мандић био је најефикаснији у екипи Про Река са два поготка, а притом је постигао и победоносни погодак из петарца. Иначе, у другој серији голман Про Река, Горан Воларевић одбранио је ударац противнику.

У пораженој екипи играо је други српски репрезентативац Сава Ранђеловић. Иначе ово је Про Реку био 12. трофеј купа у клупској историји, а пети заредом.

“Очекивао сам овакву утакмицу. Искрено, вежбали смо петерце пре финала, негде сам претпоставио да би то могло да одлучи. На крају смо имали мало више среће од Бреше“, био је први Вујасиновићев коментар после утакмице.

Није био у потпуности задовољан издањем своје екипе, упркос освојеном трофеју.

“Већ годинама уназад највећи проблем Про Река је мали број јаких утакмица. И онда кад дође један такав меч, често имамо проблеме. А наши проблеми могу само да се повећавају јер је разлика у квалитету у односу на остале клубове све значајнија. А поред тога, неки ривали једноставно се предају у дуелима против нас. Ипак, сада нам је најважније да смо одбрани трофеј“, закључио је Вујасиновић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар