Иванић у посјети Израелу и Палестини

Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић отпутовао је у званичну посјету Израелу и Палестини.
Током посјете Израелу планирани сусастанци са предсједником Израела Реувеном Ривлином, премијером Бењамином Нетањахуом, предсједником израелског Кнессета Јулијем Еделстеином и министром одбране Авигдором Лиеберманом.

Босна и Херцеговина 13.03.2017 | 09:21
Иванић у посјети Израелу и Палестини
Иванић ће се у Јерусалему састати и с патријархом Јерусалема и све Палестине, господином Теофилом ИИИ. Програмом је предвиђен састанак делегације БиХ с представницима Свјетског јеврејског конгреса, обилазак Меморијалног центра ”Јад Вашем”, церемонија полагања вијенаца у Сали сјећања, посјета Универзитету Бар Илан у Тел Авиву и садња дрвета маслине у Гају нација.

Током боравка у Палестини, висока делегација БиХ састаће се са предсједником те државе Махмоудом Абасом и Комитетом за преговоре. Посјетом је предвиђен и састанак с палестинским вјерским дужносницима и полагање вијенца у Маузолеју Јасера Арафата.

Делегацији БиХ придружиће се и министар спољних послова БиХ Игор Црнадак, који је дан раније отпутовао у Израел.

БН телевизија

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

попара

13.03.2017 08:59

Ста је циљ "састанака"осим дневница и троскова?

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

13.03.2017 09:31

Јестел постигли сагласност ко це ици.Па неце ваљда ици сва банда.Кад их људи виде препасце се треба И'м аутобус да их вози А сви засебно хоце да говоре .Па неце се вратити до прољеца Хоцел И Зељкица питам се Треба је зовнути да уради који селфи Треба је само питати јел се одморила посто је уморна.

Name

СЗП не постоји

13.03.2017 09:24

Да одведе мало Игора по свијету, јединствена прилика да види мало свијета. Има јос годину и мало јаце. После тога назад у БЛ да води бутик са својим другаром Бореновицем. Срам вас било бруке једне, ниста не радите, само ландрате и сликате се по ходницима са бјелосвјетском багром. Обецавали сте 2014 године промјене, да це те окренути све наопако, а испоставило се да сте велики нерадници. Али човјеку буде све јасно кад види да Црнадак и Бореновиц немају ни дана радног стаза у својој професији ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

13.03.2017 12:45

Болеснице, одакле ти толика мрзња? Ко је добар, Додик и Спириц и Радојициц? Ста си ти у зивоту направио? Срам те било!!!

Name

поскок

13.03.2017 09:58

Жалосно је колико има злобе у коментарима.Шта је лоше у томе што су отишли у Израел?Нас пљачкају на разне начине а смета нам званична посјета од које можемо имати користи, П.С. "Какви смо нема нам помоћи"?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маша

13.03.2017 21:33

Треба преузети ционистичке везе од црвених бандита.

ОДГОВОРИТЕ