Ivanić u posjeti Izraelu i Palestini

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić otputovao je u zvaničnu posjetu Izraelu i Palestini.
Tokom posjete Izraelu planirani susastanci sa predsjednikom Izraela Reuvenom Rivlinom, premijerom Benjaminom Netanjahuom, predsjednikom izraelskog Knesseta Julijem Edelsteinom i ministrom odbrane Avigdorom Liebermanom.

Bosna i Hercegovina 13.03.2017 | 09:21
Ivanić u posjeti Izraelu i Palestini
Ivanić će se u Jerusalemu sastati i s patrijarhom Jerusalema i sve Palestine, gospodinom Teofilom III. Programom je predviđen sastanak delegacije BiH s predstavnicima Svjetskog jevrejskog kongresa, obilazak Memorijalnog centra ”Jad Vašem”, ceremonija polaganja vijenaca u Sali sjećanja, posjeta Univerzitetu Bar Ilan u Tel Avivu i sadnja drveta masline u Gaju nacija.

Tokom boravka u Palestini, visoka delegacija BiH sastaće se sa predsjednikom te države Mahmoudom Abasom i Komitetom za pregovore. Posjetom je predviđen i sastanak s palestinskim vjerskim dužnosnicima i polaganje vijenca u Mauzoleju Jasera Arafata.

Delegaciji BiH pridružiće se i ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak, koji je dan ranije otputovao u Izrael.

BN televizija

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

popara

13.03.2017 08:59

Sta je cilj "sastanaka"osim dnevnica i troskova?

ODGOVORITE
Name

AR

13.03.2017 09:31

Jestel postigli saglasnost ko ce ici.Pa nece valjda ici sva banda.Kad ih ljudi vide prepasce se treba I'm autobus da ih vozi A svi zasebno hoce da govore .Pa nece se vratiti do proljeca Hocel I Zeljkica pitam se Treba je zovnuti da uradi koji selfi Treba je samo pitati jel se odmorila posto je umorna.

Name

SZP ne postoji

13.03.2017 09:24

Da odvede malo Igora po svijetu, jedinstvena prilika da vidi malo svijeta. Ima jos godinu i malo jace. Posle toga nazad u BL da vodi butik sa svojim drugarom Borenovicem. Sram vas bilo bruke jedne, nista ne radite, samo landrate i slikate se po hodnicima sa bjelosvjetskom bagrom. Obecavali ste 2014 godine promjene, da ce te okrenuti sve naopako, a ispostavilo se da ste veliki neradnici. Ali čovjeku bude sve jasno kad vidi da Crnadak i Borenovic nemaju ni dana radnog staza u svojoj profesiji ...

ODGOVORITE
Name

Bojan

13.03.2017 12:45

Bolesnice, odakle ti tolika mrznja? Ko je dobar, Dodik i Spiric i Radojicic? Sta si ti u zivotu napravio? Sram te bilo!!!

Name

poskok

13.03.2017 09:58

Žalosno je koliko ima zlobe u komentarima.Šta je loše u tome što su otišli u Izrael?Nas pljačkaju na razne načine a smeta nam zvanična posjeta od koje možemo imati koristi, P.S. "Kakvi smo nema nam pomoći"?

ODGOVORITE
Name

Maša

13.03.2017 21:33

Treba preuzeti cionističke veze od crvenih bandita.

ODGOVORITE