Дјелује сасвим озбиљно: Анчелоти води Хамеса, Реал чека 80.000.000!

Минхен би могао да буде нова дестинација колумбијског фудбалера.

Фудбал 18.03.2017 | 21:00
Дјелује сасвим озбиљно: Анчелоти води Хамеса, Реал чека 80.000.000!
Најбољи фудбал који је играо у Реал Хамес Родригез је играо док је Карло Анчелоти седео на клупи Краљевског клуба. А сада би могао да обнови са италијанским професором фудбала. Мадридска Марка као једну од главних вести у данашњем издању доноси информацију о Бајерновом интересовању за колумбијског везисту.

Иницијатор целог посла је управо Анчелоти, а сада се само чека да управа Бајерна процени вреди ли уопште започињати акцију. Сам играч је више пута истицао да жели да остане и бори се за своје место под мадридским сунцем, али како ни ове сезоне није у првом плану код Зинедина Зидана можда ће на лето бити приморан да се поново размисли. Уосталом, оно мало минута што добија није оно што Родригез тражи. Наиме, он није играо ни на Клупском светском првенству, ни у Класику против Барселоне, ни у реваншу Лиге шампиона против Наполија…

Бајерн није једина опција која се помиње, али је свакако најпримамљивија. Добрим делом баш због Анчелотија. “Топ играч. Ниво његове игре ме је изненадио, он је невероватан таленат”, баш недавно је Анчелоти рекао у интервјуу за ЦНН.

Притом, Бајерн је као клуб један од ретких који може да стане уз раме Реалу. А тек да подсетимо: Хамес Родригез је код Анчелотија одиграо 46 утакмица у сезони 2014/2015, постигао је 17 голова, наместио још 18. Када је Карлето отишао из клуба, Колумбијац му се јавно захваљивао. “Хвала на свему, за кратко време много сам научио од вас”, писао је тада.

Реал је такође расположен са сарадњу, посебно зато што је са Бајерном лако пословати што се видело на примери Тонија Кроса и Ћабија Алонса. Нема ту драме, они дају своју процену и чекају одговор. Ако се суме поклопе, одмах се завршава посао. Ретко Баварци улазе у неко дугачко ценкање. Процењује се да би сада дали 80.000.000 евра колико би било довољно да убеди Реал да Хамеса пусти да оде.

Бајерн наравно није једини кландидат. Манчестер јунајтед се помињао, Челси је прошле зиме опипивао пулс, Јувентус је такође заинтересован, мада Серија А баш и не привлачи Родригеза.

Бајерн? Један од оних којима је немогуће рећи не.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар