Djeluje sasvim ozbiljno: Ančeloti vodi Hamesa, Real čeka 80.000.000!

Minhen bi mogao da bude nova destinacija kolumbijskog fudbalera.

Fudbal 18.03.2017 | 21:00
Djeluje sasvim ozbiljno: Ančeloti vodi Hamesa, Real čeka 80.000.000!
Najbolji fudbal koji je igrao u Real Hames Rodrigez je igrao dok je Karlo Ančeloti sedeo na klupi Kraljevskog kluba. A sada bi mogao da obnovi sa italijanskim profesorom fudbala. Madridska Marka kao jednu od glavnih vesti u današnjem izdanju donosi informaciju o Bajernovom interesovanju za kolumbijskog vezistu.

Inicijator celog posla je upravo Ančeloti, a sada se samo čeka da uprava Bajerna proceni vredi li uopšte započinjati akciju. Sam igrač je više puta isticao da želi da ostane i bori se za svoje mesto pod madridskim suncem, ali kako ni ove sezone nije u prvom planu kod Zinedina Zidana možda će na leto biti primoran da se ponovo razmisli. Uostalom, ono malo minuta što dobija nije ono što Rodrigez traži. Naime, on nije igrao ni na Klupskom svetskom prvenstvu, ni u Klasiku protiv Barselone, ni u revanšu Lige šampiona protiv Napolija…

Bajern nije jedina opcija koja se pominje, ali je svakako najprimamljivija. Dobrim delom baš zbog Ančelotija. “Top igrač. Nivo njegove igre me je iznenadio, on je neverovatan talenat”, baš nedavno je Ančeloti rekao u intervjuu za CNN.

Pritom, Bajern je kao klub jedan od retkih koji može da stane uz rame Realu. A tek da podsetimo: Hames Rodrigez je kod Ančelotija odigrao 46 utakmica u sezoni 2014/2015, postigao je 17 golova, namestio još 18. Kada je Karleto otišao iz kluba, Kolumbijac mu se javno zahvaljivao. “Hvala na svemu, za kratko vreme mnogo sam naučio od vas”, pisao je tada.

Real je takođe raspoložen sa saradnju, posebno zato što je sa Bajernom lako poslovati što se videlo na primeri Tonija Krosa i Ćabija Alonsa. Nema tu drame, oni daju svoju procenu i čekaju odgovor. Ako se sume poklope, odmah se završava posao. Retko Bavarci ulaze u neko dugačko cenkanje. Procenjuje se da bi sada dali 80.000.000 evra koliko bi bilo dovoljno da ubedi Real da Hamesa pusti da ode.

Bajern naravno nije jedini klandidat. Mančester junajted se pominjao, Čelsi je prošle zime opipivao puls, Juventus je takođe zainteresovan, mada Serija A baš i ne privlači Rodrigeza.

Bajern? Jedan od onih kojima je nemoguće reći ne.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar