Зворничанка на листи за швајцарске изборе

Славица Виви Костић, пореклом из Зворника у РС, кандидат је Народне демократске странке на локалним изборима у швајцарском граду Белинцона.

Свијет 11.03.2017 | 12:26
Зворничанка на листи за швајцарске изборе
Костићева средњу медицинску школу завршила је у швајцарском граду Лугану, а са породицом живи у Белинцони.
 
Она је рекла Срни да се кандидовала за локалне изборе у граду Белинцони, који је након седињења 13 општина постао локална заједница са 42.000 становника.

"Налазим се на деветом месту кандидатске листе Народне демократске странке, док сам пре две године била кандидат ове партије на кантоналним изборима за Владу Тићина", каже Костићева.

Она је појаснила да је изборни слоган њене партије "Белинцона је велико градилиште", што показује да је основна жеља да грађани подрже развој своје локалне заједнице, уз пуно уважавање жена у свим пројектима на путу ка њиховом даљем напредовању.

"Настојим да што активније делујем у јавном животу земље у којој живим, а самим тиме да учествујем у креирању будућности своје породице", нагласила је Костићева, којој су средње име, Виви, дале колеге у Швајцарској.

Костићева, као успешна жена и мајка, очекује велику изборну подршку својих земљака који живе и раде у Белинцони, као и радних колега.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

србин

11.03.2017 11:30

Како јели на листи СДС или СНСД-е ???????иАко није нема легитимитет

ОДГОВОРИТЕ
Name

пилица

11.03.2017 12:23

Да смо тамо да ти надописујемо гласове као у околним селимо неби било бриге. Овако батали ти то.

Name

Неутро

11.03.2017 12:40

Одлицно одлицно хаха