Zvorničanka na listi za švajcarske izbore

Slavica Vivi Kostić, poreklom iz Zvornika u RS, kandidat je Narodne demokratske stranke na lokalnim izborima u švajcarskom gradu Belincona.

Svijet 11.03.2017 | 12:26
Zvorničanka na listi za švajcarske izbore
Kostićeva srednju medicinsku školu završila je u švajcarskom gradu Luganu, a sa porodicom živi u Belinconi.
 
Ona je rekla Srni da se kandidovala za lokalne izbore u gradu Belinconi, koji je nakon sedinjenja 13 opština postao lokalna zajednica sa 42.000 stanovnika.

"Nalazim se na devetom mestu kandidatske liste Narodne demokratske stranke, dok sam pre dve godine bila kandidat ove partije na kantonalnim izborima za Vladu Tićina", kaže Kostićeva.

Ona je pojasnila da je izborni slogan njene partije "Belincona je veliko gradilište", što pokazuje da je osnovna želja da građani podrže razvoj svoje lokalne zajednice, uz puno uvažavanje žena u svim projektima na putu ka njihovom daljem napredovanju.

"Nastojim da što aktivnije delujem u javnom životu zemlje u kojoj živim, a samim time da učestvujem u kreiranju budućnosti svoje porodice", naglasila je Kostićeva, kojoj su srednje ime, Vivi, dale kolege u Švajcarskoj.

Kostićeva, kao uspešna žena i majka, očekuje veliku izbornu podršku svojih zemljaka koji žive i rade u Belinconi, kao i radnih kolega.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

srbin

11.03.2017 12:30

Kako jeli na listi SDS ili SNSD-e ???????iAko nije nema legitimitet

ODGOVORITE
Name

pilica

11.03.2017 13:23

Da smo tamo da ti nadopisujemo glasove kao u okolnim selimo nebi bilo brige. Ovako batali ti to.

Name

Neutro

11.03.2017 13:40

Odlicno odlicno haha