Убица Бруно је опет на слободи и хоће поново да брани!

Ово је много, чак и за Бразил! Бразил је земља чуда, некад лепих, а некада врло мрачних. . .

Фудбал 15.03.2017 | 12:00
Убица Бруно је опет на слободи и хоће поново да брани!
Бруно Фернандез де Соуза - човек које су љубитеља фудбала у Бразилу веома ценили због голманских квалитета, али и особа која је осуђена на 22 године затвора за учешће у убиству девојке, изашао је на слободу и озбиљно планира повратак у професионални фудбал.

А на слободи се нашао након што су његови адвокати поднели жалбу и сада је она ушла у „вртлог“ процедуре и бирократије која је у Бразилу традиционално спора.

И Бруно сада жели да поново игра фудбал. Има 32 година и током боравка у затвору је тренирао како би остао у форми. И да ствар буде бизарнија, неколико бразилских клубова је већ ступило у контакт са његовим менаџером.

Иначе, до одласка у затвор, Бруно је имао озбиљну каријеру, играо је за Атлетико Минеиро, Коринтијанс и Фламенго.

Ко зна, можда ће овај човек покушати и се домогне места у репрезентацији Бразила. Ионако је цела ситуација довољно бизарна и бљутава да ништа не би било изненађење.

Бруно је 2013. године осуђен јер је наручио убиство Елизе Самудио, фото-модела, коју је упознао на једној журци. Она је родила и његово дете, а касније је од голмана тражила финансијску помоћ и подршку и то се "поклопило" интересовањем Милана за Бруна.

Полиција га је ухапсила након дојаве рођака, а несрећна Елиза убијена је у једној остави у предграђу бразилског града Бело Хоризонтеа.

Прво је негирао кривицу, односно учешће, али је касније све признао, па и одвратне детаље попут оног да је своје псе нахранио деловима њеног тела. Осуђен је на 22 године затвора.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар