Ubica Bruno je opet na slobodi i hoće ponovo da brani!

Ovo je mnogo, čak i za Brazil! Brazil je zemlja čuda, nekad lepih, a nekada vrlo mračnih. . .

Fudbal 15.03.2017 | 12:00
Ubica Bruno je opet na slobodi i hoće ponovo da brani!
Bruno Fernandez de Souza - čovek koje su ljubitelja fudbala u Brazilu veoma cenili zbog golmanskih kvaliteta, ali i osoba koja je osuđena na 22 godine zatvora za učešće u ubistvu devojke, izašao je na slobodu i ozbiljno planira povratak u profesionalni fudbal.

A na slobodi se našao nakon što su njegovi advokati podneli žalbu i sada je ona ušla u „vrtlog“ procedure i birokratije koja je u Brazilu tradicionalno spora.

I Bruno sada želi da ponovo igra fudbal. Ima 32 godina i tokom boravka u zatvoru je trenirao kako bi ostao u formi. I da stvar bude bizarnija, nekoliko brazilskih klubova je već stupilo u kontakt sa njegovim menadžerom.

Inače, do odlaska u zatvor, Bruno je imao ozbiljnu karijeru, igrao je za Atletiko Mineiro, Korintijans i Flamengo.

Ko zna, možda će ovaj čovek pokušati i se domogne mesta u reprezentaciji Brazila. Ionako je cela situacija dovoljno bizarna i bljutava da ništa ne bi bilo iznenađenje.

Bruno je 2013. godine osuđen jer je naručio ubistvo Elize Samudio, foto-modela, koju je upoznao na jednoj žurci. Ona je rodila i njegovo dete, a kasnije je od golmana tražila finansijsku pomoć i podršku i to se "poklopilo" interesovanjem Milana za Bruna.

Policija ga je uhapsila nakon dojave rođaka, a nesrećna Eliza ubijena je u jednoj ostavi u predgrađu brazilskog grada Belo Horizontea.

Prvo je negirao krivicu, odnosno učešće, ali je kasnije sve priznao, pa i odvratne detalje poput onog da je svoje pse nahranio delovima njenog tela. Osuđen je na 22 godine zatvora.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar