Кинеске паре или позив Пепа Гвардиоле? Дани Алвес бира…

Бакари Сања се враћа у Лондон!

Фудбал 18.03.2017 | 19:30
Кинеске паре или позив Пепа Гвардиоле? Дани Алвес бира…
Када је Пеп Гвардиола долазио у Манчестер Сити очекивало се да направи велику чистку и потпуно промени идентитет екипе. Шпанац ипак није напрасно секао и већини је дао шансу да му се докажу и остану у Ситију. Међутим, наредног лета ће бити великих промена у Ситију. Гвардиола ће мењати голмана, реконструсиати одбрану, биће промена и у везном реду,а једино су офанзивци сигурни. Осим ако Агуеро не дигне сидро…

Једна од најављених промена је везана и за позицију десног бека. Сигурно је да Пеп неће задржати и Забалету, и Сању. Један од њих сигурно одлази, а врло могуће и обојица. Сања је ближи излазним вратима Манчестер Ситија, али нема ништа против тога јер му се не свиђа живот у Манчестеру и жели да се врати у Лондон где је дуго година играо за Арсенал. Супруга га већ неко време наговара да се врате у Лондон, аСлавен Билић му је отворио врата Вест Хема и наредног лета ће Сања преговарати са Чекићарима о повратку у Лондон.

Гвардиола ће морати да доведе појачање уз десну аут линију, а прво му је на памет пало име некадашњег ђака из Барселоне. Пеп жели Данија Алвеса у Манчестер Ситију. Бразилац је прошлог лета дошао у Јувентус после деценије у Барселони, не може се рећи да је промашај, али исто тако се не може тврдити да се идеално уклопио. Имао је неке светле моменте, али и нека јако лоша издања.

Стефан Лихтштајнер је поузданији од њега на позицији десног бека, а Јуве размишља да наредног лета појача конкуренцију на том месту са младим Полом Лиролом који тренутно игра на позајмици у Сасуолу.

Алвес је и ове зиме био на клацкалици да ли да напусти Јувентус. Имао је понуде из Кине које су и даље активне. Једна је из Хебеја, а друге две од шангајских клубова. Наравно, огроман новац је у питању. Али позив Гвардиоле је ипак примамљив на свој начин. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар