Верати и Матуиди лумповали до пола три! Не иде се тако у Лигу шампиона...!

Првооптужени за срамоту у Барселони! Мамурлук - највећи непријатељ везног реда ПСЖ-а.

Фудбал 10.03.2017 | 19:00
Верати и Матуиди лумповали до пола три! Не иде се тако у Лигу шампиона...!
Можда их судије јесу осакатиле, можда је и Барселона стварно сила из друге димензије, али биће највише да су фудбалери Пари Сен Жермена сами криви за бродолом у реваншу осмине финала Лиге шампиона и пропаст клупског пројекта.

На страну тактика Унаја Емерија - мада му се има свешта замерити - утисак је да су Свеци били толико надобудни после оних 4:0 на Парку принчева да су на гостовање отишли уверени да је потребно само сачекати да истекне 90 минута. И да не могу да приме пет комада.

Каква грешка.

А у Барселони су бар двојица фудбалера француског првака отишла - мамурна. Према извештајима Лекипа -  толико је угледан и озбиљан да се не би играо овим стварима - Марко Верати и Блез Матуиди су у понедељак вече, без дозволе клуба, отишли у један париски дистрикт на приватну журку, организацији Пуме. На њој је певала поп звезда Ријана, вероватно се точио алкохол, па је тандем везиста остао дубоко у ноћ.

Очевици кажу да су „загинули“ до пола три. Потом једва стигли да се дотерају и пожуре на аеродром „Бурж“, одакле је експедиција ПСЖ-а у уторак јутро одлетела за Барселону. Тешко да су у таквим олколностима мислили на фудбал.

И ето шта се десило. Злуради би рекли - нека им.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар