Verati i Matuidi lumpovali do pola tri! Ne ide se tako u Ligu šampiona...!

Prvooptuženi za sramotu u Barseloni! Mamurluk - najveći neprijatelj veznog reda PSŽ-a.

Fudbal 10.03.2017 | 19:00
Verati i Matuidi lumpovali do pola tri! Ne ide se tako u Ligu šampiona...!
Možda ih sudije jesu osakatile, možda je i Barselona stvarno sila iz druge dimenzije, ali biće najviše da su fudbaleri Pari Sen Žermena sami krivi za brodolom u revanšu osmine finala Lige šampiona i propast klupskog projekta.

Na stranu taktika Unaja Emerija - mada mu se ima svešta zameriti - utisak je da su Sveci bili toliko nadobudni posle onih 4:0 na Parku prinčeva da su na gostovanje otišli uvereni da je potrebno samo sačekati da istekne 90 minuta. I da ne mogu da prime pet komada.

Kakva greška.

A u Barseloni su bar dvojica fudbalera francuskog prvaka otišla - mamurna. Prema izveštajima Lekipa -  toliko je ugledan i ozbiljan da se ne bi igrao ovim stvarima - Marko Verati i Blez Matuidi su u ponedeljak veče, bez dozvole kluba, otišli u jedan pariski distrikt na privatnu žurku, organizaciji Pume. Na njoj je pevala pop zvezda Rijana, verovatno se točio alkohol, pa je tandem vezista ostao duboko u noć.

Očevici kažu da su „zaginuli“ do pola tri. Potom jedva stigli da se doteraju i požure na aerodrom „Burž“, odakle je ekspedicija PSŽ-a u utorak jutro odletela za Barselonu. Teško da su u takvim olkolnostima mislili na fudbal.

I eto šta se desilo. Zluradi bi rekli - neka im.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar