Ален Стевановић пропушта седам утакмица и трећи вјечити дерби!

Партизанов везиста по свему судећи мора на операцију!

Фудбал 10.03.2017 | 17:30
Ален Стевановић пропушта седам утакмица и трећи вјечити дерби!
Стручни штаб Партизана овог пролећа муку мучи са кадровским проблемима. Осим у вечитом дербију, ни за једну другу преосталу утакмицу Марко Николић, што због повреда, што због суспензија, није могао да рачуна на све играче, а у завршници основног дела Суперлиге остао је и без - Алена Стевановића!

МОЗЗАРТ Спорту је у Хумској 1 потврђено да је крилни везиста повредио колено током првог полувремена 153. вечитог дербија и због тога му следи најмање четири седмице паузе. Према првим прогнозама, у питању је делимично оштећење менискуса и благо истегнуће лигамента, због чега чак постоји и препорука да се изврши хируршки захват.

Уколико се клуб одлучи на операцију, она ће бити  обављена у Италији, а оно што је за тим у овом тренутку најбитније јесте да - без обзира да ли ће „под нож“ или не - Ален Стевановићмесец дана мора да одсуствује са терена. То значи да ће осим гостовања у Лучанима, Нишу и Новом Пазару, те утакмица на Топчидерском брду против Радника и Вождовца (као и дуел са Змајевима у четвртфиналу Купа Србије), пропустити и 154. вечити дерби.

Судар Црвене звезде и Партизана (уколико не изгубе садашње позиције на врху табеле) заказан је за прво коло плеј-офа, у првој седмици априла, а дотад Ален Стевановић неће стићи да се опорави.

Уместо њега, стручни штаб ће на крилним позицијама користити Марка Јанковића и Немању Михајловића.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар