Alen Stevanović propušta sedam utakmica i treći vječiti derbi!

Partizanov vezista po svemu sudeći mora na operaciju!

Fudbal 10.03.2017 | 17:30
Alen Stevanović propušta sedam utakmica i treći vječiti derbi!
Stručni štab Partizana ovog proleća muku muči sa kadrovskim problemima. Osim u večitom derbiju, ni za jednu drugu preostalu utakmicu Marko Nikolić, što zbog povreda, što zbog suspenzija, nije mogao da računa na sve igrače, a u završnici osnovnog dela Superlige ostao je i bez - Alena Stevanovića!

MOZZART Sportu je u Humskoj 1 potvrđeno da je krilni vezista povredio koleno tokom prvog poluvremena 153. večitog derbija i zbog toga mu sledi najmanje četiri sedmice pauze. Prema prvim prognozama, u pitanju je delimično oštećenje meniskusa i blago istegnuće ligamenta, zbog čega čak postoji i preporuka da se izvrši hirurški zahvat.

Ukoliko se klub odluči na operaciju, ona će biti  obavljena u Italiji, a ono što je za tim u ovom trenutku najbitnije jeste da - bez obzira da li će „pod nož“ ili ne - Alen Stevanovićmesec dana mora da odsustvuje sa terena. To znači da će osim gostovanja u Lučanima, Nišu i Novom Pazaru, te utakmica na Topčiderskom brdu protiv Radnika i Voždovca (kao i duel sa Zmajevima u četvrtfinalu Kupa Srbije), propustiti i 154. večiti derbi.

Sudar Crvene zvezde i Partizana (ukoliko ne izgube sadašnje pozicije na vrhu tabele) zakazan je za prvo kolo plej-ofa, u prvoj sedmici aprila, a dotad Alen Stevanović neće stići da se oporavi.

Umesto njega, stručni štab će na krilnim pozicijama koristiti Marka Jankovića i Nemanju Mihajlovića.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar