4. дан: Ни трага ни гласа о Константину

Потрага за Константином Стијепићем (10) из села Липовице код Лопара настављена је јутрос, четврти дан. За малишаном трага више од 300 људи.

Република Српска 10.03.2017 | 10:29
4. дан: Ни трага ни гласа о Константину
"Нажалост, киша је почела падати те отежава услове. Засад немамо нови траг који би довео до дечака, али апелујемо на све мештане да детаљно прегледају њихове куће и помоћне објекте у којима се могао сакрити дечак", истакла је Александра Симојловић, портпарол ЦЈБ Бијељина.



"Дечак је у уторак био у дворишту, играо се, а онда је отишао до оваца које су биле на пашњаку у близини. Мајка је видела када је отишао, понекад је радио то, али се увек брзо враћао. За то време она је обављала редовне послове. Буквално јој `на оку` није био десетак минута и он је за то време одлутао", прича извор близак истрази.



Њихова кућа налази се на крају села, окружена је густом шумом, ливадама и пашњацима.

Од екипа на терену сазнајемо да је све пуно блата, а на неким местима има га и до колена.



У ГСС Брчко дистрикта који су укључени у потрагу за дечаком су нам рекли да је терен веома тежак за претрагу и да се прегледа дословно сваки метар од дечакове куће, па према планини Мајевици.



Дечак је задњи пут виђен између 12.30 и 13 часова и на себи је имао доњи део тренерке сиве боје, сиву јакну и зелене гумене чизмице.

Од прошлог викенда траје потрага и за Душком Џевер (17) из Приједора која је упала у Сану док је седела на огради сплава. Она је пре тога била на рођендану другарице са којом је похађала трећи разред смера техничар друмског саобраћаја у Машинској школи.



Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

сасарс

10.03.2017 10:19

Цијело вријеме ми је само ово на памети. Надам се да це драги Бог дати да те нађу жива и здрава драго моје дијете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Думине

10.03.2017 12:13

Да му Бог помогне

Name

коке

10.03.2017 14:38

Коме је то јос бог помогао?

Name

Дубраwка

10.03.2017 12:51

Да Бог драги помогне и Свети Василије Остроски,слава му и милост!!!

ОДГОВОРИТЕ