4. dan: Ni traga ni glasa o Konstantinu

Potraga za Konstantinom Stijepićem (10) iz sela Lipovice kod Lopara nastavljena je jutros, četvrti dan. Za mališanom traga više od 300 ljudi.

Republika Srpska 10.03.2017 | 10:29
4. dan: Ni traga ni glasa o Konstantinu
"Nažalost, kiša je počela padati te otežava uslove. Zasad nemamo novi trag koji bi doveo do dečaka, ali apelujemo na sve meštane da detaljno pregledaju njihove kuće i pomoćne objekte u kojima se mogao sakriti dečak", istakla je Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.



"Dečak je u utorak bio u dvorištu, igrao se, a onda je otišao do ovaca koje su bile na pašnjaku u blizini. Majka je videla kada je otišao, ponekad je radio to, ali se uvek brzo vraćao. Za to vreme ona je obavljala redovne poslove. Bukvalno joj `na oku` nije bio desetak minuta i on je za to vreme odlutao", priča izvor blizak istrazi.



Njihova kuća nalazi se na kraju sela, okružena je gustom šumom, livadama i pašnjacima.

Od ekipa na terenu saznajemo da je sve puno blata, a na nekim mestima ima ga i do kolena.



U GSS Brčko distrikta koji su uključeni u potragu za dečakom su nam rekli da je teren veoma težak za pretragu i da se pregleda doslovno svaki metar od dečakove kuće, pa prema planini Majevici.



Dečak je zadnji put viđen između 12.30 i 13 časova i na sebi je imao donji deo trenerke sive boje, sivu jaknu i zelene gumene čizmice.

Od prošlog vikenda traje potraga i za Duškom Džever (17) iz Prijedora koja je upala u Sanu dok je sedela na ogradi splava. Ona je pre toga bila na rođendanu drugarice sa kojom je pohađala treći razred smera tehničar drumskog saobraćaja u Mašinskoj školi.



Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

sasars

10.03.2017 10:19

Cijelo vrijeme mi je samo ovo na pameti. Nadam se da ce dragi Bog dati da te nađu živa i zdrava drago moje dijete

ODGOVORITE
Name

Dumine

10.03.2017 12:13

Da mu Bog pomogne

Name

koke

10.03.2017 14:38

Kome je to jos bog pomogao?

Name

Dubrawka

10.03.2017 12:51

Da Bog dragi pomogne i Sveti Vasilije Ostroski,slava mu i milost!!!

ODGOVORITE