Окс је одлучио - напушта Арсенал!

Енглески репрезентативац сматра да стагнира на Емиратима и жели нови изазов.

Фудбал 11.03.2017 | 13:30
Окс је одлучио - напушта Арсенал!
Алекс Окслејд-Чемберлен жили да напусти Арсенал овог лета, јавља ЕСПН.

Извори блиски енглеском репрезентативцу тврде да је фудбалер одлучио да настави каријеру на неком другом месту, а пре неколико месеци острвски медији јавили су да се Пеп Гвардиола озбиљно интересује за фудбалера којег је желео да доведе у Бајерн и којег би радо видео у Манчестер Ситију.

Ова вест никако није добра за Тобџије који су у озбиљном проблему, јер би на лето могао да уследи велики егзодус звезда са Емирата, с обзиром на чињеницу да и Алексис Санчез и Месут Озил одбијају да продуже уговор. Све то последица је незадовољства у свлачионици због очајних резултата Арсенала,

Иначе, Окслејд-Чемберлен је у јануару пожелео да напусти Арсенал, али је Арсен Венгерблокирао тај покушај. Упркос чињеници да је пре неколико дана био стартер на мечу против Бајерна, фудбалер осећа да стагнира на Емиратима и жели промену.

Крилни нападач био је део експеримента у којем га је Арсен Венгер гурао у средину везног реда, али је после неколико мечева тај покушај доживео фијаско, а његова пчајна партија против Челсија показала да то није права позиција за њега.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар