Oks je odlučio - napušta Arsenal!

Engleski reprezentativac smatra da stagnira na Emiratima i želi novi izazov.

Fudbal 11.03.2017 | 13:30
Oks je odlučio - napušta Arsenal!
Aleks Okslejd-Čemberlen žili da napusti Arsenal ovog leta, javlja ESPN.

Izvori bliski engleskom reprezentativcu tvrde da je fudbaler odlučio da nastavi karijeru na nekom drugom mestu, a pre nekoliko meseci ostrvski mediji javili su da se Pep Gvardiola ozbiljno interesuje za fudbalera kojeg je želeo da dovede u Bajern i kojeg bi rado video u Mančester Sitiju.

Ova vest nikako nije dobra za Tobdžije koji su u ozbiljnom problemu, jer bi na leto mogao da usledi veliki egzodus zvezda sa Emirata, s obzirom na činjenicu da i Aleksis Sančez i Mesut Ozil odbijaju da produže ugovor. Sve to posledica je nezadovoljstva u svlačionici zbog očajnih rezultata Arsenala,

Inače, Okslejd-Čemberlen je u januaru poželeo da napusti Arsenal, ali je Arsen Vengerblokirao taj pokušaj. Uprkos činjenici da je pre nekoliko dana bio starter na meču protiv Bajerna, fudbaler oseća da stagnira na Emiratima i želi promenu.

Krilni napadač bio je deo eksperimenta u kojem ga je Arsen Venger gurao u sredinu veznog reda, ali je posle nekoliko mečeva taj pokušaj doživeo fijasko, a njegova pčajna partija protiv Čelsija pokazala da to nije prava pozicija za njega.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar